» Barouri
19.01.2018 | Avocatura.com
Av. Mihai Baco a fost invitat de către Președintele ABA - Secțiunea Drept International  să participe în perioada 17 - 21 Aprilie 2018 la conferința anuală ce se va desfășura la New York
Baroul Alba la New York - Avocatul Mihai Baco, Decanul Baroului, invitat la conferința anuală a Asociației Barourilor Americane
Dacă cele mai multe barouri nu au chip și nici voce, există totuși unele excepții. Printrele ele se numără și Baroul Alba care își face simtițită prezența în peisajul avocaturii cu diverse opinii sau acțiuni. De data aceasta, se pare că baroul își culege roadele. Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco, va participa în luna aprilie, în Statele Unite ale Americii, la conferința internațională anuală organizată de Asociația Barourilor Americane.

"Datorită activității doamnei avocat Cristina Arhire, reprezentant pentru Europa al «American Bar Association», am primit din partea președintelui acesteia, dl. Steven Richman, invitația de a participa la conferința internațională ce va avea loc în perioada 17 – 21 aprilie 2018 la New York.

Este încă o recunoaștere a activității Baroului Alba, care, în iunie 2017, a organizat la Alba Iulia, în premieră națională, Congresul General al Uniunii Avocaților Europeni", a spus decanul Mihai Baco.

Baroul Alba a fost desemnat de către Asociația Barourilor Americane (ABA) ca și barou partener al acestui prestigios organism profesional pentru România, potrivit Ziarul Unirea.

Desemnarea Baroului Alba ca partener al ABA reprezintă un mare succes pentru membrii baroului și o recunoaștere la cel mai înalt nivel a rolului pe care Baroul Alba îl are în promovarea și apărarea profesiei de avocat.

În cadrul acestui parteneriat Decanul Baroului Alba, av. Mihai Baco a fost invitat de către Președintele ABA – Secțiunea Drept International  să participe în perioada 17 – 21 Aprilie 2018 la conferința anuală ce se va desfășura la New York.

La acest prestigios eveniment urmează să participe peste 18.000 invitați: avocați, judecători și alți practicieni ai dreptului din peste 50 de țări.
 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17058/baroul-alba-la-new-york-avocatul-mihai-baco-decanul-baroului-invitat-la-conferin.html