» Litigii
20.12.2017 | Avocatura.com
Femeia s-a înregistrat de mai multe ori pe contul de e-mail al soțului și a descărcat diferite atașamente și fotografii
Femeie amendată cu 1.500 de franci pentru că s-a conectat la e-mail-ul soțului
Suspiciunile au determinat-o pe o doamnă din Elveția să verifice constant e-mail-ul soțului ei, de unde a și aflat că este înșelată de ceva timp. Soțul, supărat foc, a reclamat-o la Poliție, iar poliția a amendat-o pe consoartă cu 1.500 de franci.

Știi momentul ăla când vrei să verifici vremea, dar "vântul" te duce în telefonul persoanei iubite? Geloasă sau curioasă, nu te uita. Riști să ajungi la pușcărie!

Exact asta s-a întâmplat cu o femeie din Elveția. Aceasta a citit pe furiș e-mailurile soțului ei și a descoperit că acesta avea mai multe relații extraconjugale.

Atunci când bărbatul a constatat că soția sa se loghează pe adresele lui de e-mail, a mers la Poliție și a depus o plângere.

De parcă nu era îndeajuns, Tribunalul districtual Bremgarten AG a sancționat-o cu o amendă, încât i-a trecut orice urmă de gelozie - 1.500 de franci. Aceasta a fost acuzată de multiple intruziuni neautorizate într-un sistem de procesare a datelor, potrivit Noizz.ro.

Se pare că femeia s-a înregistrat de mai multe ori pe contul de e-mail al soțului și a descărcat diferite atașamente și fotografii.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/17010/femeie-amendata-cu-1500-de-franci-pentru-ca-s-a-conectat-la-e-mail-ul-sotului.html