» Arhivă
05.12.2017 | Avocatura.com
Organizatorii anunță numeroase surprize și puncte atractive în program
Finala competiției de Public Speaking "SpeakUp" va avea loc pe 7 decembrie la Facultatea de Drept
"SpeakUp - Competiție de Public Speaking" a ajuns la a III-a ediție, iar joi, 7 decembrie, vom afla cine este cel mai pasionat de arta comunicării. În etapa finală, cei mai buni cinci concurenți ai competiției, care au dovedit a fi cei mai buni de până acum, vor încerca să convingă juriul și să impresioneze publicul prin discursurile lor. Avocatura.com urează mult succes finaliștilor!

Joi, 7 decembrie, ora 18:30, în Aula Magna a Facultății de Drept, Universitatea din București, va avea loc etapa finală "SpeakUp - Competiție de Public Speaking", concurs aflat la a III-a ediție. Asociația Studenților în Drept lansează invitația tuturor celor pasionați de arta comunicării, evenimentul fiind deschis publicului.

În etapa finală, cei mai buni cinci concurenți ai competiției, care au dovedit a fi cei mai buni de până acum, vor încerca să convingă juriul și să impresioneze publicul prin discursurile lor. Ca o recompensă pentru curajul și talentul pe care îl posedă, toți finaliștii vor fi premiați de către organizatori, concurentul de pe locul 1 primind 800 de lei. Calitățile lor oratorice au fost recunoscute de juriul celorlalte două etape anterioare, compus din membri ai Asociației Regionale de Dezbateri, Oratorie și Retorică Muntenia (ARDOR Muntenia).

De asemenea, finaliștii au beneficiat în prealabil de un training special de public speaking, susținut de către Ioana Covei, membru ARDOR Muntenia. În finală, juriul va desemna titlul "Speaker-ul anului 2017" doar unuia dintre cei cinci concurenți.

Juriul va fi format din specialiști în arta oratoriei, profesioniști din domeniul juridic, publicistic și persoane publice. Printre aceștia se numără Vlad Basarabescu, actor la Cuibul Artiștilor, Cosmin Pintilie, avocat în cadrul Stoica & Asociații, George Luparu, manager general la To the Top și doi membri din cadrul ARDOR Muntenia. Concurenții vor fi premiați de către acest juriu de prestigiu la sfârșitul evenimentului, după ce un membru al acestuia va lua cuvântul.

Organizatorii anunță numeroase surprize și puncte atractive în program: Maria Enache, studentă în anul III la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București, va susține un minirecital live alături de Alex Vasile care o va acompania la chitară.

Etapa finală a celei de-a treia ediții a competiției "SpeakUp" reprezintă încununarea eforturilor depuse de o echipă interdepartamentală a Asociației Studenților în Drept, pe parcursul a mai multe luni: Daria Badiu, Patricia Banciu, Ionela Bădoiu, Horia Benga, Denisa Constantin, Alexandru Constantinovici, Mădălina Dascălu, Cezara Diaconescu, Maria Dima, Ștefan Gâlmă, Bianca Iamandi, Bianca Iorga, Mădălina Luca, Ștefania Neagu, Casandra Pascu, Noemi Popa, Raluca Preda, Diana Procopiescu, Alina Rusu, Sorina Ștefoni, Ina Țintărescu și Andrada Tudor.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16959/finala-competitiei-de-public-speaking-speakup-va-avea-loc-pe-7-decembrie-la-facu.html