» INPPA
19.06.2017 | Avocatura.com
Evenimentul va avea loc vineri, 23 iunie 2017, la sala de Festivităţi a Baroului Bucureşti
UNBR, Baroul București și INPPA organizează evenimentul: "Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților"
Uniunea Naţională a Barourilor din România,Baroul Bucureşti şi Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, organizează masa rotundă: "Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților". Evenimentul va avea loc vineri, 23 iunie 2017, la sala de Festivităţi a Baroului Bucureşti, Et. VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr.3, Sector 5.

Programul evenimentului:

11:00 - 11:30 - Primirea invitaţilor şi participanţilor;
11:30 - 13:30 - Dezbateri pe tema evenimentului.

Invitaţi:

Toţi avocaţii interesaţi de problematica exercitării dreptului la existenţa profesională bazată pe dreptul de acces la prestaţii profesionale care aparţin tradiţional profesiei de avocat, de tratamentul fiscal al profesiei şi perspectiva evoluţiei profesiei de avocat.

Sunt invitaţi în mod special avocaţii-parlamentari, membrii ai Baroului Bucureşti, membrii Consiliului U.N.B.R. din Baroul Bucureşti, lectorii I.N.P.P.A din Baroul Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi secretariatul Baroului Bucureşti la numărul de telefon: 021.315.45.38.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16405/unbr-baroul-bucuresti-si-inppa-organizeaza-evenimentul-cai-si-mijloace-de-dezvol.html