» Arhivă
29.05.2017 | Avocatura.com
Evenimentul `Tax & Finance Forum` va avea loc pe 8 iunie, la Palas Iași
Specialiștii din domeniul consultanței fiscale se reunesc la evenimentul "Tax & Finance Forum" de la Iași
BusinessMark anunță organizarea evenimentului "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 8 iunie 2017 la Iași, Palas Iași, unde consultanții fiscali se vor întâlni în cadrul conferinței cu reprezentanții companiilor: Deloitte România, FiNEXPERT, PKF Finconta, PwC România.

Forumul va reuni experți în taxe și fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanță prezente pe piața românească și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din Moldova.

Evenimentul va include prezentări de 30-60 de minute și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: noutăți ale legislației fiscale românești și internaționale, prețurile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit și profit, contribuții sociale obligatorii, TVA - noutăți, deducere, ajustări, rambursare, interpretări legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspecția fiscală, controale și litigii fiscale, noutăţi legislative în domeniul contabilităţii, aspecte privind legislația de mediu.

"Ne face plăcere să organizăm prima ediție a forumului Tax & Finance de la Iași. Ne propunem să creăm un front comun între participanți și consultanții fiscali din companiile lider din România, alături de care vom dezbate provocările și modificările ce au loc în domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Iași", a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

- Alexandru Comănescu, Senior Manager, Deloitte România;    

- Cristiana Oprea, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT;

- Florentina Șușnea, Managing Partner, PKF Finconta;

- Bogdan Constantinescu, Tax Manager, Transfer Pricing Services, Deloitte România;

- Raluca Popa, Senior Manager, PwC România;

- Elena Gogoneață, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT;    

- Mihai Petre, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România;

- Cristina Saulescu, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta;

- Simona Mergeani, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte România.

Evenimentul "Tax & Finance Forum" - Iași se adresează directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici și contabililor, auditorilor, experților fiscali, analiștilor financiari și consultanților fiscali. 

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16372/specialistii-din-domeniul-consultantei-fiscale-se-reunesc-la-evenimentul-tax-amp.html