11.05.2017 | Melania MAHA
Avocatul Varujan Udrea este preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Armenia
Un avocat pasionat de... DANS - Varujan Udrea: "Am descoperit şi în Bucureşti că sunt multe evenimente de dans latino american. Este o comunitate foarte frumoasă, în care cunoşti oameni din cele mai diverse zone de activitate"
S-a "îndrăgostit" de pledoarii încă din copilărie, în timp ce-și asculta părinții, avocați cu experiență, dezbătând diferite cauze. A simțit că trebuie să continue munca nobilă, dar și grea, a familiei. Avocatul Varujan Udrea ne-a primit cu respect și curiozitate. Dar și cu o cafea armenească. Un avocat, pe cât de serios, pe atât de sensibil.

Varujan Udrea este un avocat care ştie ce vrea de la viaţă. Se dedică fiecărui dosar în parte, chiar dacă asta îi ocupă aproape tot timpul. De cele mai multe ori, dimineaţa devreme, îl putem găsi în instanţe, iar apoi îşi alocă orele clienţilor săi, care de-a lungul timpului i-au devenit prieteni.

Pledoariile l-au fascinat de mic, de când îşi auzea părinţii vorbind despre diferitele cazuri pe care le aveau, ambii fiind avocaţi de renume din Bucureşti. Nu a putut sta departe de Drept, deşi la un moment dat a cochetat cu ideea de a face Medicină.

Nu regretă însă nicio clipă că s-a axat pe avocatură, deoarece, acum la maturitate, a realizat că este prea sensibil şi nu ar fi făcut faţă cu brio medicinei.

Pentru că îi place să fie implicat şi să ajute la schimbarea societăţii, Varujan Udrea a călcat pe urmele tatălui său şi a devenit preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bilaterală România Armenia, dar şi vicepreşedinte al Uniunii Camerelor de Comerţ Bilaterale din România.

"Acesta este un  proiect pe care noi l-am desfăşurat încă de la începuturi, mai precis tatăl meu a fost vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Bilaterală România Israel, prima Cameră de Comert Bilaterală din România.

În 1995, cabinetul nostru de avocatură a înfiinţat Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România, tatăl meu ocupându-se personal, la acea vreme, şi fiind vicepreşedintele Uniunii o lungă perioadă de timp. Prin urmare, suntem în sistemul bicameral încă de la început.

Eu, şi la ora actuală, mă ocup de înfiinţarea noilor camere bilaterale, acord consultanţă camerelor înfiinţate pentru aspecte legate de modificarea actelor constitutive, activitate curentă, atragere de noi membri, cam tot ce presupune activitatea camerală", ne-a mărturisit avocat.

Deşi este un avocat sobru, dând dovadă de multă seriozitate, atunci când vine vorba de pasiunile sale, acesta devine alt om, ochii sclipindu-i de voioşie.  

Pasionat de maşini şi motociclete, Varujan Udrea a constituit fundaţia Motor Sport România, în anii 2002-2003, care a organizat şi primele curse legale de acceleraţie în Bucureşti, pe aeroportul Băneasa.

Deşi timpul foarte încărcat şi problemele nu l-au mai lăsat să se ocupe prea mult de această pasiune, avocatul ne-a mărturisit că iubeşte adrenalina pe care i-o oferă maşinile de curse.

Şi ca să ne lase complet uimiţi, avocatul ne-a mărturisit că nu doar maşinile şi motocicletele sunt cele care îi fac inima să bată mai tare, ci şi dansul latino american, pe care l-a descoperit când era mic, pe când se afla într-o vacanţă în Spania, alături de familie.

"Am descoperit ulterior şi în Bucureşti că sunt multe evenimente de dans latino american. Este o comunitate foarte frumoasă, în care cunoşti oameni din cele mai diverse zone de activitate, care vin acolo tocmai pentru faptul că se creează sentimentul unei mari familii şi ai parte de multă relaxare", a susținut cu mândrie avocatul Udrea.

Nu pierde, în curând pe Avocatura.com, un interviu exclusiv despre activitatea "pluridisciplinară" a avocatului Varujan Udrea!

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16324/un-avocat-pasionat-de-dans-varujan-udrea-am-descoperit-si-in-bucuresti-ca-sunt-m.html