24.04.2017 | Avocatura.com
`Pavel, Mărgărit și Asociații` s-a clasat pe locul 2, la nivel național, în topul firmelor de profil cu expertiză în aria de practica Insolvență și Restructurări / Reorganizări
Societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații", în topul celor mai bune case de avocatură din România, în clasamentele Legal 500
Societatea de avocatura "Pavel, Mărgărit și Asociații" s-a poziționat pe primele locuri în mai multe dintre topurile realizate în acest an de Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Astfel, aceasta se află în topul societăților din avocatura de business specializate în Drept Comercial, Drept Corporatist, Fuziuni și Achiziții, în cel al avocaturii de business cu specializare în Construcții și Imobiliare, regăsindu-se totodată printre primele clasate în cadrul categoriei Insolvență și Restructurări / Reorganizări.

Rankingul oferit de cel mai celebru ghid de profil din lume este cu atât mai important cu cât "Pavel, Mărgărit și Asociații" a fost în 2017 la prima participare în cadrul clasamentelor realizate de Legal 500 la Londra, Marea Britanie.

Locul 2 în aria de practică Insolvență și Restructurări / Reorganizări

Astfel, "Pavel, Mărgărit și Asociații" s-a clasat pe locul 2, la nivel național,  în topul firmelor de profil cu expertiză în aria de practica Insolvență și Restructurări / Reorganizări.Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an casele de avocatură "Clifford Chance Badea"; Dentons; "Mușat & Asociații"; "Schoenherr și Asociații SCA"; "Voicu & Filipescu SCA"; "Wolf Theiss"; "Zamfirescu, Racoți & Partners"; "Bondoc &Asociații SCA in alliance with White & Case"; "bpv Grigorescu Ştefănică".

În recomandarea pe care o face societății de avocați, Legal 500 notează: "Echipa de la Pavel, Mărgărit și Asociații este unită, isteață și foarte cooperantă". Unul dintre domeniile sale de expertiză este consilierea acordată companiilor aflate în insolvență. În unul dintre cazurile de care s-a ocupat, avocatul Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al "Pavel, Mărgărit și Asociații", a oferit consultanță unei "firme de producție din domeniul metalurgic, aflată în insolvență. Cazul s-a transformat într-o restructurare de succes".

Potrivit statisticilor, mai puțin de 5% dintre firmele în insolvență reușesc să se restructureze și să redevină viabile. Datele statistice dau cu atât mai multă greutate unei reorganizari de succes.

Locul 4 în aria de practică Imobiliare și Construcții

Același prestigios ghid londonez Legal 500 plasează societatea de avocați "Pavel, Mărgărit și Asociații" pe locul patru la nivel național în categoria Imobiliare și Construcții. Pe aceeași poziție s-au clasat în acest an "Boanță Gîdei și Asociații"; "Dragne și Asociații"; "Firon Bar-Nir& Co"; "Laurentiu, Laurentiu&Asociatii"; "Leroy și Asociații"; "Mitel și Asociații"; "Rădulescu &Mușoi Attorneys at Law"; "Stoica și Asociații"; "Stratulat Albulescu Attorneys at Law", "VASS Lawyers".

"Know-how-ul firmei de avocatură Pavel, Margarit și Asociații în acest domeniu este foarte relevant". Avocatul Radu Cătălin Pavel, care deține "o expertiză vastă în domeniu, a consiliat recent un constructor în dezvoltarea unui ansamblu rezidențial în apropierea Aeroportului Henri Coandă", este prezentarea pe care Legal 500 o face firmei de avocatură, la capitolul experiență relevantă pe acest segment de activitate.

Locul 5 în categoria avocaților specializați în Drept Comercial, Drept Corporatist și Fuziuni și Achiziții

Tot Legal 500 poziționează societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" pe locul 5 în domeniul Drept Comercial, Drept Corporatist și Fuziuni și Achiziții. Alături de aceasta regăsim, pe aceeași poziție, firmele Boanță Gîdei și Asociații; Dragne și Asociații; Ionescu și Sava; Laurentiu, Laurentiu&Asociații; Peterka & Partners, Pop & Partners, Rădulescu & Mușoi Attorneys at Law; Zamfirescu, Racoți & Partners.

"Societatea de avocatură "Pavel, Margarit și Asociații" este unul dintre jucătorii de top în domeniile în care activează, firma fiind capabilă de soluții sclipitoare atunci când e nevoie", este prezentarea pe care o face Legal 500 societății, la această categorie.

Dând detalii despre experiența relevantă a firmei în domeniul fuziunilor și achizițiilor, Legal 500 notează că avocatul Radu Cătălin Pavel, Managing Partner al firmei de avocați, este "un profesionist aplecat spre nevoile clienților și un excelent consultant juridic, care a asistat recent un investitor internațional în achiziționarea unei companiidin domeniul producției în valoare de 5 milioane de euro".

Clasamentele Legal 500 sunt realizate pe baza expertizei în proiectele relevante în cadrul cărora societățile de avocați au acordat asistență și reprezentare. Sunt luate în calcul atât valoarea proiectelor, cât și feed-backul pozitiv al clienților.

"Pavel, Mărgărit și Asociații" este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2017, una dintre cele mai prestigioase publicații de profil la nivel mondial, ce reunește firmele de avocatură de top cu expertiză în domeniul Financiar și Corporații din peste 120 de jurisdicții.

Totodată, "Pavel, Mărgărit și Asociații" este singura firmă de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16268/societatea-de-avocatura-pavel-margarit-si-asociatii-in-topul-celor-mai-bune-case.html