18.04.2017 | Avocatura.com
Avocatul Magda Volonciu
Chambers Europe și Legal 500 au decis: "Magda Volonciu & Asociații", cea mai bună societate de avocatură în Dreptul muncii din România
Piața avocaturii de business este dinamică, iar în acest sens orice modificare în topurile europene este privită cu admirație. De această dată, casa de avocatură "Magda Volonciu & Asociații" pare să fie pusă pe fapte mari. Atât societatea de avocatură, cât și avocatul Magda Volonciu, au fost numite cele mai bune în domeniul Dreptului muncii din România.

În tenis există o "cutumă": cine este astăzi în vârf, mâine poate ajunge locul 11 mondial. Așa este și în avocatură, îndeosebi în avocatura de business. Munca asiduă, profesionalismul și visele mari pot schimba top-uri renumite de pe piața avocaturii.

În cadrul "Legal 500" atât societatea de avocatură, cât și avocatul fondator, Magda Volonciu, sunt cotate ca fiind cele mai bune în domeniul Employment din România. 

Mai mult, în cadrul "Chambers and Partners" firma este încadrată pe locul 1. Cele trei asociate ale firmei primesc review-uri foarte pozitive, avocatul Magda Volonciu fiind pe locul 1, iar asociatele Maria Dobre și Corina Radu fiind pe locul 3, respectiv locul 4.

Printre principalele merite ale societății de avocatură se numără profesionalismul și pregătirea arătate în proiecte precum Rompetrol Group, Constanta South Container Terminal (DP World Group).

De asemenea, printre clienții cu greutate ai societății se află OMV Petrom Group, RAJA, Pirelli Tyres Romania, Toyota Romania, Tuborg Romania.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16252/chambers-europe-si-legal-500-au-decis-magda-volonciu-si-asociatii-cea-mai-buna-.html