13.03.2017 | Avocatura.com
Cei interesați trebuie să trimită un CV în limba română, însoțit de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice
"Țuca Zbârcea & Asociații", lecții de oratorie pentru studenții facultăților de Drept
Societatea de avocatură "Țuca Zbârcea & Asociații" lansează programul de Internship în Discurs Public, dedicat studenților în Drept. Programul presupune 12 întâlniri în perioada martie 2017 - februarie 2018, propunând o abordare informală a tehnicilor de construcție a unui discurs public de elită. Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Țuca, Managing Partner și Dan Cristea, Managing Associate.

"Internship în Discurs Public. O abordare informală" constă într-o serie de teme dedicate formării unor abilități punctuale cerute de discursul public de elită, care variază de la structura discursului la gestionarea anxietății în cadrul unei expuneri publice, sau de la modalități de contra-argumentare la strategii de folosire a umorului în cadrul unei alocuÈ›iuni. 

Participarea este deschisă oricărui student la Facultatea de Drept - indiferent de anul de studiu - motivat de perfecÈ›ionarea abilităților de oratorie, indiferent de domeniul profesional spre care se îndreaptă (consultanță / litigii), personalitate introvertită / extrovertită, experiență anterioară în oratorie, etc.

DiscuÈ›iile sunt interactive È™i relaxate, într-un mediu prietenos, È™i vor implica atât prezentări teoretice, cât È™i abordări practice. Lectorii în cadrul acestui program sunt Florentin Èšuca, Managing Partner È™i Dan Cristea, Managing Associate, care deÈ›in o bogată experiență în domeniul retoricii È™i oratoriei È™i cărora li se vor alătura mai mulÈ›i invitaÈ›i externi. 

"În ciuda reclamelor care încearcă să susÈ›ină contrariul, domeniul retoricii cunoaÈ™te foarte puÈ›ine reÈ›ete. ExcelenÈ›a în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experienÈ›e de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, oferirea de sfaturi personalizate pentru depășirea unor obstacole de parcurs", a declarat Dan Cristea, Managing Associate al Èšuca Zbârcea & AsociaÈ›ii.

Pentru participarea la acest program de dezvoltare a competenÈ›elor oratorice, cei interesaÈ›i trebuie să trimită un CV în limba română, însoÈ›it de o scurtă descriere a motivelor ce îi determină să aplice la adresa de e-mail: office@tuca.ro până la data de 20 martie. 

ToÈ›i cei admiÈ™i vor fi contactaÈ›i pentru detaliile finale È™i confirmarea înregistrării cel târziu 24 martie. Prima sesiune va începe în săptămâna 27 martie - 31 martie, în funcÈ›ie de disponibilitatea participanÈ›ilor. Internship în Discurs Public. O abordare informală include o suită de 12 sesiuni / an în perioada martie 2017 - februarie 2018.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/16170/-tuca-zbarcea-si-asociatii-lectii-de-oratorie-pentru-studentii-facultatilor-de-.html