» Pamflet
31.10.2016 | Alexandra GORDEA
Lăcomia se plătește odată ș-odată!
Câți bani are un avocat în portofel. Sau povestea AVOCATULUI PĂCĂLIT DE BLĂNIȚĂ: "Pentru că pot! Și pentru că și ei o merită! Nu-i mai satură Dumnezeu!"
După ce i-au căzut în plasă un renumit chirurg din Iași și Napoleon Picioruș (nu știm pentru cine o fi celebru, pentru noi, sigur nu!), Aura Blăniță i-a făcut felul propriului avocat, furându-i portofelul, deloc gol - păi se putea altfel!? Cum? Nu știți cine este Aura? Nu e nimic. Nici victimele ei nu au știut. Ofițer SRI, avocat, polițistă sau procuror DIICOT, misterioasa domniță din Vaslui (bineînțeles) a reușit să fraierească mulți bărbați. Acum se pare că ar fi la cumpărături prin Londra.

Senzaționalul știrii pe care am citit-o în presa de ieri nu a constat neapărat în faptele săvârșite de domnița sexy din Vaslui, ci faptul că avocatul s-a lăsat păcălit de "vulpiță". Noi, vă spunem sincer, nu am mai auzit ca vreun avocat să fie jefuit vreodată de propriul client. Dar fiecare naș își are nașul, se pare. :)

Aura Blăniță. Ce nume predestinat. Deci, Aura - Auraș, cum probabil o alinta bunica - a luat de bun sfatul dat în copilărie de către părinți / bunici, acela că ea poate fi ce vrea ea în viața asta. Așa că a decis să fie pe rând, dacă nu chiar simultan, procuror DIICOT, ofițer SRI, avocat, polițist, etc.

Un alt sfat care probabil i-a definit viața Aurei a fost acela că "bărbații sunt proști".

Și, combinate cele două deziderate, așa s-a ajuns la situația din știrea momentului: Aura Blăniță s-a folosit de însemnele SRI (uniformã, legitimație) pentru a escroca diferite persoane. Pe medicul Lucian Fărmatu, în anul în 2011, l-a agățat pe Facebook. L-a făcut să creadă că este agent SRI. A luat-o de nevastă, iar ea ar fi fugit cu 20.000 de euro. Femeia a venit la București și l-a sedus, apoi, pe Napoleon Picioruș, dându-se ofițer BCCO. Și pe el l-a ușurat de bunuri. În acest moment, Aura Blăniță, fostă Fărmatu, este căutată de cei doi bărbați.

Asta e! Unde dragoste nu e, banii o pot înlocui!

Și, colac peste pupăză, Aura a zis să-l mai pună cu botul pe labe și pe "jupânul" avocat, ce o reprezenta la procese: i-a furat portofelul cu 1000 de euro și 500 de lei.

1000 de euro și 500 de lei! Banii de masă, probabil.

Sunat de către Avocatura.com, acesta a declarat scurt: "Nu fac niciun comentariu. Doar atât vreau să vă spun: sumele vehiculate în presă sunt exagerate!".

Și ne-a închis telefonul în nas.

Aura, fată bună, a fost mai cooperantă cu noi: "E un scârțar și un mincinos. Avea și mai mult de o mie de euro! Doar că m-am prins abia după ce am văzut că portofelul mai avea un buzunar secret. Avocații ăștia…".

Întrebată cum a putut să se folosească de toate acele funcții și însemne oficiale pentru a păcăli bieții oameni, Aura ne-a declarat: "Pentru că pot! Și pentru că și ei o merită! Nu-i mai satură Dumnezeu!".

Restul e can-can!

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/15790/cati-bani-are-un-avocat-in-portofel-sau-povestea-avocatului-pacalit-de-blanita-p.html