» Cariere
25.05.2016 | Avocatura.com
Seminarul va avea loc luni, 13 iunie, în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, de pe strada Iacob Felix, nr 55, București
WORKSHOP GRATUIT "Construiește-ți Cariera" (episodul V) - "Cum ne programăm Cariera în avocatură"
Avocații au admis și au văzut că succesul în profesia lor înseamnă și să ai satisfacții materiale. Mai mult, în cadrul ultimului seminar "Construiește-ți Cariera", au fost chiar "învățați" cum se poate obține acest succes. Însă, orice «reușită» este un proces programatic, impunându-se astfel aflarea de noi informații, și anume: "Cum ne programăm Cariera în avocatură". Răspunsul îl puteți afla luni, 13 iunie.

De la demararea proiectului "Construiește-ți Cariera", avocații care au avut «urechi să audă și ochi să vadă» au intrat în posesia unor informații "prețioase" despre:

- Cum se obțin clienți mai mulți.

- Care sunt activitățile ce determină evoluția carierei.

- Cum se gestionează clienții actuali și cum se obțin recomandări.

- Despre branding în avocatură, ce este și cum se implementează un proces de branding.

- Ce este bine să faci dacă vrei clienți mai mulți.

Unii dintre avocații participanți au început să pună în practică aceste informații. 

De aceea, luni, 13 iunie, va avea loc un nou seminar marca Avocatura.com, în urma căruia, cei interesați vor mai urca o "treaptă" spre succesul lor în carieră. Fondatorul Avocatura.com și inițiatorul programului "Construiește-ți Cariera", avocatul Romeo Cosma, va vorbi celor interesați despre: "Cum ne programăm Cariera în avocatură".

Timp de patru ore, începând cu ora 15:00, avocații sunt invitați să afle care sunt exact pașii pe care trebuie să-i îndeplinească pentru o carieră solidă și de succes.

Seminarul va avea loc în sala de conferințe a centrului Activ Consulting One SRL, de pe strada Iacob Felix, nr 55, sector 1, București.

Participarea la workshop este GRATUITĂ! Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de aici.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0766.971.415 (Nicoleta Secureanu) sau la adresa de email nicoleta.secureanu@avocatura.com. 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/15146/workshop-gratuit-construieste-ti-cariera-episodul-v-cum-ne-programam-cariera-in-.html