18.03.2016 | Avocatura.com
Seminarul va avea loc miercuri, 6 aprilie, la sediul Camerei de Comerț a României. Participarea este gratuită
SEMINAR GRATUIT Avocatura.com - Brandul avocaților și cum influențează acesta onorariile și relația cu instanța
Avocatura.com se bucură să fie nu doar un "creator" de articole despre avocatură, ci un "Creator" al avocaților de succes. De aceea, continuăm seria de seminarii din cadrul programului "Construiește-ți cariera", cu un nou eveniment ce va avea loc miercuri, 6 aprilie, când vom afla cum sunt influențate onorariile avocaților de brandul acestora și cum se construiește brandul avocaților în relația cu instanțele.

Pentru că nu ne mulțumim numai să privim cum se "face" avocatura în România, Avocatura.com pune la dispoziția profesioniștilor, indiferent că activează în cadrul cabinetelor individuale sau al societăţilor civile de avocați, precum şi persoanelor care doresc o carieră de succes în profesiile juridice, programul "Construiește-ți cariera".

Prin intermediul acestui demers unic, ne propunem să oferim avocaților un plan de acțiune precis și detaliat pentru a deveni un profesionist de succes, precum și sprijinul necesar pentru a se poziționa ca expert în domeniile alese, a comunica eficient online și a face un networking profitabil.

După ce am aflat în cadrul ultimului workshop că piața avocaturii este dinamică și cunoaște o "sofisticare" ce solicită, inevitabil, mai mult decât un bagaj consistent de cunoștințe juridice din partea unui avocat, în cadrul seminarului ce va avea loc pe data de 6 aprilie, vom vedea cum sunt influențate onorariile avocaților de brandul acestora și cum se construiește brandul avocaților în relația cu instanțele.

Cele două teme vor fi dezbătute de către cei doi profesioniști în Drept, avocatul Romeo Cosma, inițiatorul proiectului Avocatura.com și totodată al programului "Construiește-ți cariera", respectiv fostul judecător, actualmente avocat, Toni Adrian Neacșu, autorul cărților "Convinge judecătorul" și "Comunicarea judiciară eficientă".

Participarea la workshop este GRATUITĂ! Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului, care poate fi accesat aici.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 aprilie, orele 16:00, la la sediul Camerei de Comerț și Industrii a României, Sala Banatul. 

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0766 971 415 (Nicoleta Secureanu) sau la adresa de email nicoleta.secureanu@avocatura.com.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/14860/seminar-gratuit-avocatura-com-brandul-avocatilor-si-cum-influenteaza-acesta-onor.html