» Pamflet
21.10.2015 | Teodor BURNAR
`Bampirul` Gheorghe Piperea a băgat spaima în bancheri
BCR a sărbătorit în avans Halloween-ul, după ce Contele Piperea i-a băgat mortul în casă: "Angajaţii sunt îngroziţi, şefii umblă cu usturoi de gât de teama lui Piperea"
Feţe palide şi oameni fără sânge în ei. Nu este o scenă dintr-un film horror, decât pentru bancheri. La o zi după ce avocatul Gheorghe Piperea a câştigat definitiv şi irevocabil un proces colectiv contra BCR la ÎCCJ, bifând o premieră în justiţia de la noi, conducerea instituţiei a decis să organizeze petrecerea de Halloween de anul acesta mai devreme. "Atmosfera este propice. Angajaţii sunt îngroziţi, câţiva deja umblă cu funii de usturoi de gât de teama lui Piperea", a declarat pentru Avocatura.com un înalt «prelat» al BCR.
Dezastrul de PR suferit de BCR, care a pierdut irevocabil un proces la Înalta Curte, fiind umilită public după ce prin decizia instanţei a fost eliminată dobânda de referinţă variabilă şi au fost desfiinţate comisionul de administrare precum şi o clauză de garanţie suplimentară, face toţi banii pentru vânzătorii de dovleac, respectiv usturoi, care au fost asaltaţi cu solicitări din partea bancherilor de la respectiva instituţie.
 
Se pare că, imediat după eşecul de la ÎCCJ, conducerea BCR a decis, într-o şedinţă-fulger, în care au căzut câteva capete de PR-ist, să devanseze petrecerea de Halloween de anul acesta, pentru a alunga cele 207 spirite rele cu băncile, în frunte cu Contele Gheorghe Piperea.

 Înainte, angajaţii veneau la muncă râzând tot drumul spre bancă, acum vin plângând. Este ceva ce nu s-a mai văzut în 25 de ani de banking. Lumea este îngrozită de consecinţele acestui eşec. Am văzut chiar câţiva membri din board umblând cu funii de usturoi de gât, de teama Contelui Piperea.

(Oficial BCR)

 
"Înainte, angajaţii veneau la muncă râzând tot drumul spre bancă, acum vin plângând. Este ceva ce nu s-a mai văzut în 25 de ani de banking. Lumea este îngrozită de consecinţele acestui eşec. Am văzut chiar câţiva membri din board umblând cu funii de usturoi de gât, de teama Contelui Piperea", a dezvăluit pentru Avocatura.com o sursă din cadrul BCR.
 
De partea cealaltă, avocatul Gheorghe Piperea s-a declarat amuzat de iniţiativa BCR şi îi sfătuieşte pe bancheri să adopte o atitudine mai smerită:
 
"Este în ADN-ul bancherilor să dea petreceri şi când şi-o iau în freză. Vreme de cinci ani BCR s-a făcut că nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu i-a mirosit. E nevoie de mai mult decât de o funie ca să mă facă să dispar. Să fie siguri că o să îi bântui mult timp de acum încolo."
 
 
SURSA: https://www.avocatura.com/stire/13928/bcr-a-sarbatorit-in-avans-halloween-ul-dupa-ce-contele-piperea-i-a-bagat-mortul-.html