» Arhivă
06.08.2015 | Mihaela GÎDEI
Machiajul femeii a fost atât de reușit, încât soțul ei nu a mai recunoscut-o fără el
Un proaspăt mire își dă soția în judecată fiindcă nu a mai recunoscut-o fără machiaj
Este bine știut faptul că femeilor le place să se aranjeze, să își ascundă defectele cu ajutorul machiajului și să fie frumoase în fața bărbatului pe care-l plac. De asemenea, la fel de bine știut este și fapul că, în zilele noastre, machiajul aplicat în "cantități industriale" face minuni pentru chipul femeilor mai puțin înzestrate cu o mină plăcută.

La concluzia asta a ajuns un bărbat din Algeria. Acesta s-a căsătorit, credea el, cu o femeie extrem de frumoasă, dar care i-a oferit, după noaptea nunții, de departe cel mai mare șoc din viața lui – atunci a văzut-o nemachiată pentru prima oară. 

Drept urmare, bărbatul o dă în judecată pe proaspăta sa soție pentru că i-a cauzat un mare stres atunci când a văzut-o fără machiaj. 

Potrivit EliteDaily, mirele a fost blocat atunci când și-a văzut partenera "în stare naturală", crezând că în patul lui se află altă femeie. Convins că a fost victima unei înșelăciuni, bărbatul și-a dat soția în judecată – cere 20.000 dolari pentru fraudă și pentru "suferințe psihologice".

"El a spus că a fost înșelat de ea pentru că își acoperea chipul cu machiaj înainte de nuntă. Spunea că arăta foarte frumoasă și atrăgătoare înainte de căsătorie, dar când s-a trezit dimineața și când ea și-a spălat machiajul, a fost speriat, pentru că a crezut că era o hoață", a explicat un martor în sala de judecată.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/13369/un-proaspat-mire-isi-da-sotia-in-judecata-fiindca-nu-a-mai-recunoscut-o-fara-mac.html