» Arhivă
26.05.2015 | Teodor BURNAR
Logo-ul care a băgat-o în încurcătură pe avocata americană
O avocată, evacuată din cauza logo-ului genial pe care și l-a ales
O avocată din Oklahoma, SUA, a fost obligată să își părăsească biroul în urma unei dispute cu proprietara de la care a închiriat spațiul de lucru, privind logo-ul cabinetului său.

Joi McClendon este o avocată americană specializată în Drept penal, iar logo-ul său este o reinterpretare specială a celebrei imagini cu craniul și oasele încrucișate. Aceasta a folosit talerele balanței Justiției ca ochi, iar ciocănelele de judecător drept oseminte încrucișate, scrie Koco.com.

"Mă bat pentru drepturile clienților mei, așa că sunt un fel de războinic. Este doar un logo amuzant", s-a justificat avocata.

Nu de aceeași părere a fost însă proprietara spațiului de lucru al lui McClendon, care a informat-o că nu vede în logo o bună reprezentare a proprietății, deoarece craniul și oasele încrucișate simbolizează în mod tradițional moartea, pirateria și chiar otrava.

"Nu este o fotografie obscenă, cu o domnișoară dezbrăcată. Să ne gândim la avocatul Chad Moody, care a împânzit tot orașul cu frunza lui de marijuana, și nimeni nu se vexează în legătură cu asta. Cred că oamenii nu trebuie să se mai ia în serios atât de mult", a venit replica avocatei chiriașe.

Se pare că McClendon își afișează logo-ul insolit de un an pe cărțile de vizită, însă l-a imprimat abia recent pe geamul biroului, ceea ce a atras evacuarea.

"Cred că reacțiile au fost exagerate. Cred că lucrurile s-ar fi putut rezolva altfel", a mai spus avocata, care a mărturisit că nu nutrește resentimente față de fostul proprietar, dar și că și-a găsit un nou spațiu de lucru, unde are permisiunea de a-și afișa logo-ul "ofensator".

 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/12899/o-avocata-evacuata-din-cauza-logo-ului-genial-pe-care-si-l-a-ales.html