» Arhivă
24.04.2015 | Teodor BURNAR, Mihaela GÎDEI, Melania MAHA
Invitații la relansarea Avocatura.com au fost toată seara cu zâmbetul pe buze GALERIE FOTO: Sebastian RADU și Bogdan LECCA
Avocatura.com s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare - GALERIE FOTO de la petrecerea de RELANSARE
Avocatura.com a celebrat joi seară lansarea noii sale identități vizuale, într-un cerc select, în sala Magnolia a hotelului bucureștean Crowne Plaza. Mai jos, vă oferim o galerie foto exclusivă a evenimentului, care a fost onorat de mai multe personalități ale mediului avocațial, juridic, dar și ale vieții publice românești, respectiv vă dezvăluim cum au receptat oaspeții relansarea noastră.

Ovidiu Constantinescu, PR manager "Boștină și Asociații"

Mi s-a părut un eveniment interesant. Este primul rebranding la care asist pe piața media a avocaturii din România, pe care o urmăresc de aproape 10 ani. A fost multă lume, mă așteptam să văd mai multe persoane din zona PR-ului, dar am întâlnit foarte mulți avocați, ceea ce a fost o surpriză pentru mine. Din punctul meu de vedere, Avocatura.com a făcut un pas înainte ca grafică și asta contează pentru un site, identitatea vizuală.

Dana Găitănaru, Partener fondator "Maxim & Partners"

Evenimentul a fost interesant. A fost o ocazie plăcută să întâlnesc parteneri de la celelalte case de avocatură și prieteni vechi cu care nu mă mai văzusem de mult timp, chiar și de 14 ani. Temele au fost interesante, speech-urile au fost pregătite cu grijă și au reușit să ne atingă. Spre deosebire de avocați, care învârt și schimbă sensul cuvintelor tot timpul, voi ați atins un nivel mai profund al ideilor. Ați adus idei noi pe piață, ceea ce este și în interesul nostru.

Site-ul mi se parte foarte atractiv, ne este de ajutor și văd că vă interesează ce spun avocații. Noi suntem în stare să o spunem, iar voi să ne duceți mesajul mai departe și să îl faceți cunoscut celor care au nevoie de el. 

Gheorghe Piperea, Managing Partner "Piperea & Asociații"

Mi s-a părut un eveniment foarte interesant. În primul rând, imaginea site-ului arată mult mai bine, este mai prietenoasă. Nu doar că arată mai bine din punctul paletei de culori, dar este mai bine organizat în pagină, poți găsi mai repede ceea ce te interesează. Varianta anterioară era mai complicată. Acum, este mai bine structurată pe secțiuni. 

Evenimentul a fost foarte reușit, mai ales că este vorba despre un tip de publicație juridică, care pare să fie, la prima vedere, una de foarte strâmtă nișă. În realitate, înțeleg că 70 % din cititori sunt nejuriști, ceea ce este un lucru foarte interesant. Asta înseamnă că nu este vorba despre un jurnal, cotidian obișnuit, ci mai degrabă despre o publicație care reușește să facă lumea juriștilor, care pare una anostă, plictisitoare, de neînțeles, să arate ca o lume interesantă. Oamenii vor să știe ce au în cap avocații, judecătorii și procurorii. Este foarte interesant că, deși se numește Avocatura.com, este un site unde se discută mai mult despre profesia de jurist decât despre profesia de avocat. 

Mihaela Olaru, "SCP Olaru & Asociații"

Vă mulțumesc pentru invitație. A fost la înălțimea valorii Avocatura.com. Vă mulțumesc că existați pentru că și noi avocații avem nevoie de promovare, avem nevoie de informație. În ceea ce privește site-ul, întotdeauna orice pas înainte contează foarte mult. Site-ul arată foarte bine. Vă felicit!

Andreea Rusu, Nomenius

Un eveniment binevenit, un site nou, frumos, interesant, chiar l-am urmărit zilele acestea mai mult și mi-a plăcut noua structură și noua interfață. Să sperăm că totul va decurge conform planului care a fost, astăzi, făcut public. Sperăm în continuare într-o colaborare fructuoasă cu Avocatura.com.

Înainte, era deficitar din punctul meu de vedere. Lipseau multe lucruri, nu era foarte ușor de vizualizat și de căutat anumite informații. Acum, cele mai importante știri sunt așezate în față și au o structură ușor de urmărit. Au fost făcute multe îmbunătățiri.

Daniel Alexie, Nomenius

Mi s-a părut că a fost un eveniment binevenit. S-a prezentat la obiect ceea ce era de prezentat. Îmi place foarte mult cum arată, are un design foarte modern adaptat vremurilor, curat și bine structurat. Cel mai important până la urmă este ca utilizatorii să ajungă la informația de care au nevoie. Din punctul acesta de vedere, cred că se detașază de alte site-uri din domeniu, strict estetic și structural.

Și înainte Avocatura.com avea conținut de valoare, dar îmi era mai greu să ajung la el. Acum însă, lucrurile s-au schimbat, este curățel - ușor de ajuns la informație. Mult succes și să vă mențineți nivelul ridicat!

Valentin Constantinof, avocat

În primul rând, vă urez la mulți ani și un viitor strălucit în continuare. Cred că este o bună ocazie pentru a arăta o altă față, într-un fel sau altul, a activității dumneavoastră. În egală măsură, este utilă pe piața avocaturii o organizare mai bună a acestor tipologii de evenimente. O interfață atât raportată la ceilalți avocați, care sunt mai mult sau mai puțini pasivi în exprimarea ideilor, cât și raportat la posibili clienți și justiția, în general.

Site-ul este foarte colorat, ceea ce din punctul meu de vedere este un lucru bun. Este foarte important, din punct de vedere coloristic, să captezi atenția. Vizual, mi se pare atractiv, relaxat. Eu sunt mai puțin formal și apreciez genul acesta de apariții. Mi s-a părut, întotdeauna, un site bine organizat, ușor de accesat ca utilizator. Dacă trebuia să cauți un anumit lucru, îl puteai găsi ușor.

Ioana Culachi, JGV

Evenimentul mi s-a părut foarte bine organizat. M-a impresionat foarte mult prietenia și colaborarea voastră ca echipă, cum v-ați pasat de la unul la altul, cum v-ați dat cuvântul, cum ați făcut legăturile. Am fost întâmpinați foarte frumos, cu foarte multă prietenie și foarte multă căldură și, de asemenea, și noi ne-am bucurat foarte mult că am fost aici în seara aceasta. Din ce se vede, noua identitate a site-ului arată foarte bine. 

Andreea Neo, JGV

Mi-a plăcut să vă văd așa porniți să promovați avocatura, cum de altfel o și faceți. Aduceți multe informații noi, inclusiv studenților care sunt, practic, viitorul avocaturii. Multă baftă, să dea Domnul să reușiți cu toate proiectele pe care vi le-ați propus. Interesante, de asemenea, și cursurile pentru avocați. Foarte bună idee, felicitări! Despre noua identitate – mult mai bun site-ul! Arată mult mai bine și cred că e mai util. 

Iustinian-Dumitru Dragomir, avocat

Evenimentul e în tonul acesta al nostru, al avocaților, poate puțin mai sobru, poate câteodată un pic mai retras, un pic la locul nostru. Mi-au plăcut două teme discutate - cea de intrat în sală și cea de prezentat situația reală astfel cum arată ea în sala de judecată, de a vedea comportamentul avocaților. 

Justin Ștefan, avocat, Secretarul General al LPF

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/12622/avocatura-com-s-a-imbracat-in-haine-de-sarbatoare-galerie-foto-de-la-petrecerea-.html