» Arhivă
02.04.2015 | Mihaela GÎDEI
Directorul agenției Adventure Travel, Mihaela Haiduc, a explicat că avocații vor, de fapt, mai mult decât cer în materie de turism
Avocații preferă Grecia. Directorul Adventure Travel: "Sunt mai pretențioși și trebuie să ai grijă cu ei când le vorbești, când le ofertezi"
În vara aceasta, cei mai mulți dintre avocați își vor petrece vacanța pe continent, destinațiile exotice nefiind, momentan, pe lista lor. Conform spuselor Mihaelei Haiduc, directorul agenției Adventure Travel care are în portofoliul de clienți un număr mare de avocați, aceștia au rezervat sejururi pentru Grecia și Turcia.

"În continuare, este cerută Grecia. Bulgaria nu a mai fost cerută din partea avocaților, ei fiind îndreptați mai mult către Grecia și Turcia, care au și partea aceasta de relaxare cu copiii. De asemenea, se strâng în grupuri de prieteni care merg împreună. Insula Thassos rămâne o destinație preferată de aceștia", a explicat Mihaela Haiduc.

În ceea ce privește discuțiile cu avocații despre anumite oferte prezentate, Haiduc a dezvăluit pentru Avocatura.com că aceștia sunt mai pretențioși față de ceilalți clienți și că atenția este un element necesar în negocieri.

"Sunt mai pretențioși, spre deosebire de celelalte categorii de clienți și trebuie să ai mare grijă cu ei când le vorbești, când le ofertezi. Noi deja am stabilit câteva legături – sunt de câțiva ani clienții noștri și deja le știu preferințele, deci ne este un pic mai ușor atunci când facem căutarea. Că prima oară îi dai câteva variante, trebuie să stai mult de vorbă cu el ca să afli care sunt îi pretențiile și ce își dorește. Acum, când știm, deja le spunem: «A mai fost cineva, vă recomandăm asta». Și au curajul să meargă pe recomandarea noastră și asta mă bucură", a explicat, pentru Avocatura.com, directorul Adventure Travel.

Avocații sunt interesați, atunci când decid că vor o vacanță, de locurile unde se călătorește ieftin. În această privință, sunt foarte buni negociatori - posibil și pentru că această abilitate a fost dobândită prin prisma profesiei.

Cei mai mulți avocați sunt atrași de Grecia

Una dintre provocările celor de la Adventure Travel în ceea ce privește satisfacerea avocaților este găsirea combinației perfecte pentru ei – preț avantajos și vacanță deosebită.

Mihaela Haiduc a subliniat că s-a obișnuit cu avocații, dovadă faptul că, în final, se ajunge la ceea ce își doresc ei.

"Se uită la bani. Nu pot să vă spun că e o categorie anume. Ei sunt mai pretențioși, în sensul că, dacă cer un hotel de 3 stele, eu știu că vor de 4. Sunt atenți și la servicii și eu le spun înainte – uite, îți recomand hotelul acesta, e un hotel în Grecia, l-am văzut eu, am trimis oameni acolo, am trimis și din televiziune și toți au fost foarte mulțumiți. Și, ca dovadă, cei care au fost anul trecut revin anul acesta cu o gașcă de prieteni. (...)

Avocații știu să negocieze și știu exact ce vor. Întotdeauna negociază și uneori se folosesc de business, de treburile pe care le au de rezolvat, și își mai iau o zi în plus și atunci asta e relaxarea lor. Dar întotdeauna sunt atenți la ce negociază. Și avem foarte mulți clienți avocați", a subliniat Haiduc.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/12478/avocatii-prefera-grecia-directorul-adventure-travel-sunt-mai-p.html