20.03.2015 | Avocatura.com
Avocatul Mihai Rădulescu speră ca succesul să nu se oprească aici
"Rădulescu & Mușoi", în Client Choice
Conform celor mai recente clasamente realizate de Client Choice, Societatea de Avocatură "Rădulescu & Muşoi" a fost desemnată câştigătoare a premiului pentru categoria "Fuziuni şi Achiziţii" acordat de International Law Office.

"Distincţia acordată reprezintă, în primul rând, o recunoaştere a calităţii serviciilor noastre, ca efort colectiv al întregii echipe de avocaţi, pe parcursul anului 2014. Suntem onoraţi de faptul că am reuşit să ne facem remarcaţi în domeniul în care activăm, dar cel mai important este faptul că munca noastră este apreciată. Suntem entuziasmaţi şi sperăm, în egală măsură, să continuăm să evoluăm", a declarat avocatul Mihai Rădulescu.

Premiul acordat reprezintă încă o confirmare a ascensiunii a societăţii "Rădulescu & Muşoi", încă din primul an de debut, societatea de avocatură îmbogăţindu-şi în mod considerabil portofoliul de clienţi, consecinţa directă a extinderii ariei de activitate.

Avocatul Mihai Rădulescu a coordonat proiecte majore de restructurare, implicând fuziuni, divizări, lichidări, atât de companii private, cât şi de companii listate. Rădulescu posedă o experienţă vastă în domenii precum petrol şi  gaze, energie, impozite şi fiscalitate, precum şi în industria electronicelor, industria farmaceutică şi cea alimentară. Potrivit surselor citate de "Client Choice", Mihai Rădulescu are "o înţelegere foarte clară a nevoilor companiilor şi este capabil de a găsi soluţii potrivite, acomodându-se întotdeauna cu cerinţele noastre, în calitate de clienţi, chiar şi atunci când este pus în faţa unor sarcini dificile".

"Rădulescu & Muşoi" este alcătuită dintr-o echipă de 20 de avocaţi care au activat timp de mai mulţi ani în firme de avocatură internaţionale, iar recent au decis să pună bazele propriei case de avocatură.

Echipa de bază se compune în principal din avocaţi seniori, fiecare dintre aceştia având la activ peste 10 ani de experienţă în consiliere ce cuprinde întreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comercială. Mulţi dintre avocaţi posedă experienţă şi ca avocaţi interni şi asociaţi în firme de avocatură româneşti şi internaţionale situate în topul primelor zece entităţi de acest gen.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/12358/radulescu-amp-musoi-in-client-choice.html