17.02.2015 | Avocatura.com
Ioana Sârbu va conduce divizia de consultanță fiscală a `Duncea, Ștefănescu & Asociații`
"Duncea, Ştefănescu & Asociaţii" și-a anunțat noul Head of Tax: Ioana Sârbu, fost Senior Tax Manager la Mazars și EY, se (re)alătură echipei
Casa de avocatură "Duncea, Ștefănescu & Asociații" a anunțat, marți, cooptarea unui nou Partener care va conduce divizia de consultanță fiscală: Ioana Sârbu, consultant fiscal și membru CCFR, cu o experiență de peste 11 ani în domeniu și fost Senior Tax Manager la Mazars și EY, pune astfel bazele DS Tax Advisory Services.

La scurt timp după anunțul sepărarii de firma de audit şi consultanţă financiară Mazars, societatea de avocatură comunică noile planuri de dezvoltare.

"Suntem extrem de bucuroși să putem anunța așa de repede dezvoltarea liniilor de business prin inaugurarea noului departament fiscal, dar și mai bucuroși că ne consolidăm echipa prin alăturarea unor foști colegi cu experiență complexă, cu care noi am colaborat și a căror muncă am apreciat-o de-a lungul anilor, inclusiv pe baza feedback-ului clienților.

Cu Ioana am făcut echipă foarte bună timp de peste 10 ani, oferind servicii complete de asistență juridică È™i fiscală sau în cadrul proiectelor de due diligence, restructurări, investiÈ›ii. Este un mesaj important È™i pentru echipa actuală, întărindu-se ideea de echipă unită È™i re-unită, împărtășind aceeaÈ™i scară de valori pe care am construit-o împreună, cărămidă cu cărămidă: consultanță integrată de calitate, specialiÈ™ti pasionaÈ›i cu experiență variată È™i cu dorinÈ›a de a proteja businessul clientului, din toate unghiurile.", precizează, într-o informare remisă marÈ›i Avocatura.com Partenerii Adriana Duncea ÅŸi Cosmin Åžtefănescu.

"Sunt foarte încântată să mă realătur echipei cu care am colaborat îndelung È™i alături de care am crescut profesional. AvocaÈ›ii vor aduce întotdeauna o nouă perspectivă asupra problemelor fiscale È™i financiare, aÈ™adar clienÈ›ii noÈ™tri vor beneficia de un pachet complet, soluÈ›ii pentru prevenirea problemelor È™i nu doar rezolvări.", declară È™i Ioana Sârbu.

Ioana Sârbu deÈ›ine o experienţă complexă în acordarea de servicii de consultanţă fiscală ÅŸi financiar-contabilă: impozite directe È™i indirecte, structurare fiscală în cazul fuziunilor È™i achiziiÈ›ilor, suport în relaÈ›ia cu autoritățile fiscale È™i reprezentare în cadrul inspecÈ›iilor fiscale. De asemenea, ea a coordonat È™i operaÈ›iuni de restructurare È™i proiecte de due diligence fiscale È™i financiare.

Din portofoliul său de clienți fac parte companii IT, dealeri și importatori auto, agenții de turism, fonduri de investiții, bănci și instituții financiare, retaileri, clienți din industria auto, a lemnului și a mobilei, farmaceutică, agricultură, servicii etc.

Sârbu deÈ›ine de asemenea multiple calificări, fiind membră ACCA, CCFR, CAFR, CECCAR È™i ANEVAR. Trainer autorizat, elaborează È™i susÈ›ine diverse seminarii È™i traininguri pe diverse teme contabile È™i fiscale.

Anterior, Ioana a lucrat pentru RSM Hemmelrath (care a fuzionat cu Mazars în 2007), iar din septembrie 2013 pentru Ernst & Young Cluj È™i TimiÈ™oara, coordonând activitatea de consultanță fiscală din regiune.

Activitatea Duncea, Åžtefănescu & AsociaÅ£ii se axează pe consultanÅ£a de afaceri, acoperind o paletă largă de servicii, printre care ÅŸi servicii de asistenţă juridică È™i fiscală, reprezentare în cadrul procedurilor litigioase (inclusiv litigii fiscale), restructurări, fuziuni È™i achiziÈ›ii etc. Portofoliul de clienÅ£i include societăţi naÅ£ionale ÅŸi multinaÈ›ionale, activând în cele mai diverse domenii precum servicii financiar - bancare, leasing, auto, retail, farmaceutic, IT, energie, imobiliar, agricol.

Marcalliance, alianÈ›a internaÈ›ională de societăți independente de avocatură È™i consultanță fiscală din care face parte Duncea, Ștefănescu & AsociaÈ›ii, are birouri în Europa, Asia È™i Africa: Cehia, Danemarca, FranÅ£a, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Olanda, Portugalia, Romania, Slovacia, Spania, Tailanda, Ungaria.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/12104/duncea-stefanescu-si-asociatii-si-a-anuntat-noul-head-of-tax-ioana-sarbu.html