12.11.2014 | Avocatura.com
Doi noi avocați seniori la Istocescu & Vintilă - Business Lawyers
Doi noi avocaţi seniori se alătură echipei Istocescu & Vintilă
Istocescu & Vintilă - Business Lawyers și-a mărit echipa cu doi noi avocaţi seniori: Adriana Sandu şi Mihaela Amzuloiu.

Adriana Sandu se alătură echipei Istocescu & Vintilă în poziÅ£ia de Managing Associate. ExperienÅ£a sa profesională este concentrată pe aspecte corporative ÅŸi comerciale, fuziuni ÅŸi achiziÅ£ii, recuperarea creanÅ£elor, drept bancar ÅŸi financiar. În decursul carierei sale de avocat, Adriana Sandu a oferit consultanţă ÅŸi asistenţă legală clienÅ£ilor români ÅŸi străini în toate etapele de dezvoltare a unei afaceri, începând de la stadiul de idee, concepÅ£ia structurii iniÅ£iale ÅŸi primele negocieri ÅŸi până la faza de implementare, dezvoltare ÅŸi control al activităţii curente a acesteia. Prin prisma activităţii sale anterioare, avocata a acumulat o experienţă considerabilă ÅŸi în domeniul bancar ÅŸi financiar.

Anterior alăturării echipei Istocescu & Vintilă, Adriana Sandu ÅŸi-a desfăşurat activitatea profesională în cadrul Voicu & Filipescu – Attorneys at Law – în asociere cu Squire Sanders.

Mihaela Amzuloiu este noul membru al echipei Istocescu & Vintilă în calitate de Senior Associate. Practica sa curentă include în principal asistenţă pe aspecte corporative ÅŸi comerciale, achiziÅ£ii publice, fuziuni ÅŸi achiziÅ£ii, dreptul muncii ÅŸi litigii, aria sa de experienţă acoperind ÅŸi domeniul imobiliar precum ÅŸi diverse aspecte legate de protecÅ£ia datelor cu caracter personal.

Avocata a dobândit o experienţă semnificativă prin serviciile de asistenţă ÅŸi consultanţă oferite pentru clienÅ£i locali ÅŸi internaÅ£ionali în toate etapele pe care le presupun diversele tranzacÅ£ii comerciale, în principal fuziuni ÅŸi achiziÅ£ii, achiziÅ£ii publice sau realizarea unui nou business în România.

ExperienÅ£a Mihaelei Amzuloiu acoperă ÅŸi domeniul imobiliar, având în vedere că a lucrat timp de doi ani în cadrul unei importante autorităţi publice unde s-a confruntat cu situaÅ£ii de cea mai mare complexitate în acest domeniu. Înainte de a se alătura echipei Istocescu & Vintilă, aceasta ÅŸi-a desfăşurat activitatea profesională de avocat în cadrul Voicu & Filipescu – Attorneys at Law – în asociere cu Squire Sanders.

Istocescu & Vintilă – Business Lawyers este societatea de avocatură de business, membră a Baroului BucureÅŸti, cu o experienţă juridică complexă demonstrată în cei peste opt ani de activitate în multiple proiecte importante din diferite domenii de afaceri ÅŸi industrii.

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/11611/doi-noi-avocati-seniori-se-alatura-echipei-istocescu.html