11.11.2014 | Avocatura.com
Trainerii Self Trust Academy, Alin Comșa (stânga) și Andrei Dunuță, te invită la cea mai așteptată competiție de public speaking din România
Self Trust Academy organizează cea mai curajoasă competiţie de public speaking din România: "Totul pe O Carte"
Cât de repede se poate transforma cineva care n-a vorbit niciodată în public într-un speaker plin de încredere şi carismă? Pe 16 noiembrie, la Institutul Cultural Român, între orele 12:30 - 17:00, are loc cea mai curajoasă competiţie de public speaking din România: "Totul pe O Carte". Evenimentul este organizat de compania de training Self Trust Academy şi aduce împreună profesionişti din diverse domenii, având în comun motivaţia de a deveni speakeri de succes.

"Totul pe O Carte" este o competiţie, cu absolvenţi ai cursului de public speaking al Self Trust Academy, "Nu Am Venit să Ţin un Discurs", care vor arăta cât de repede poate avea loc schimbarea, în numai 2 săptămâni de curs:

•  de la emoţii greu de stăpânit la emoţii "îmblânzite", care dau viaţă unui discurs;

•  de la gesturi fără forţă la un limbaj nonverbal care pune punctul pe "i" într-un speech;

•  de la oameni cu 0 experienţă în public speaking, la speakeri care pot ţine un discurs pe orice subiect.

În timpul competiţiei, publicul va avea posibilitatea de a transmite păreri şi sugestii legat de prezentările urmărite şi va asista la feedback-ul live oferit de trainerii Self Trust Academy, pentru fiecare prezentare în parte. De asemenea, trainerii Self Trust Academy, Alin Comşa şi Andrei Dunuță, vor oferi un workshop despre public speaking şi vânzări.

Trei motive pentru a participa la "Totul pe o Carte":

  • INSPIRAŢIE & MOTIVAŢIE

Vei fi alături de lideri autentici, care te vor inspira să-ţi depăşeşti limitele şi să devii mai încrezător în propriile forţe, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de vorbire în public.

  • INFORMAŢIE RELEVANTĂ

Vei avea parte de un training cu informaţie de calitate despre public speaking şi vânzări oferit de Self Trust Academy, Tips & Tricks în Public Speaking.

  • NETWORKING

Vei cunoaşte alţi profesionişti din domenii diverse, interesaţi de dezvoltarea personală. Printre participanţi se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 noiembrie 2014, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru, Nr. 38, Bucureşti). Pentru detalii şi înscriere, vizitează site-ul evenimentului: http://nuamvenitsatinundiscurs.selftrustacademy.ro/.

 

Reamintim că - dacă vrei să îți dezvolți cariera și să dobândești noi abilități pentru a-ți spori șansele de succes în profesia de avocat - ai posibilitatea de a te înscrie la cursurile susținute în cadrul atelierelor de dezvoltare personală pentru avocați, pe care Avocatura.com le va găzdui în parteneriat cu fondatorii Self Trust Academy, Alin Comșa și Andrei Dunuță!

Citește și:

Fondatorii Self Trust Academy: Îi învățăm pe avocați să-și recunoască clienții. Care e Dictator, care e Nehotărât, care e Zgârcit. Și cum să se poarte cu fiecare

Alin Comșa și Andrei Dunuță, Self Trust Academy: Avocații au mari, mari nevoi în ce privește încrederea, construcția unui speech și relaționarea eficientă

 



 

SURSA: https://www.avocatura.com/stire/11603/self-trust-academy-organizeaza-cea-mai-curajoasa-competitie.html