Avocatura Com
Economie
Remus Borza anuntase anterior ca nu va mai candida pentru pozitii in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica
facebook

Avocatul Remus Borza s-a "despartit" de Hidroelectrica. Consiliului de Supraveghere are un nou presedinte

George Cristodorescu, director general adjunct in cadrul E.ON Romania pana in luna septembrie, a fost numit marti presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, se arata intr-un comunicat transmis de producatorul de energie. Astfel, a fost inlocuit avocatul Remus Borza, cel care a ocupat aceasta functie pana in prezent.

 

"Membrii Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica (...) s-au intalnit marti, prima sedinta de la numirea in functie, avand pe ordinea de zi alegerea presedintelui si a comitetelor de lucru. Noul presedinte al Consiliului de Supraveghere al societatii a fost desemnat, cu unanimitate de voturi, George Cristodorescu (50 ani), cetatean german cu domiciliul in Romania", se mentioneaza in comunicatul citat.

Licentiat in economie/administrarea afacerilor la Universitatea Worms din Germania, Cristodorescu a ocupat pana in luna septembrie functia de director general adjunct in cadrul E.ON Romania.

Adunarea Generala a Actionarilor Hidroelectrica a numit vineri cinci noi membri in Consiliul de Supraveghere (CS), iar doi au fost realesi.

Noii membri in CS sunt Victor Cionga (fost director general al Bursei de Valori Bucuresti), Adrian Rusu, (director in Transelectrica), George Cristodorescu (fost director in E.ON Romania), Mihaela Preda (angajata la Directia de Privatizare din Departamentul pentru Energie) si Gheorghe Stirbu (director general al companiei farmaceutice Egis Romania).

Oana Truta si Adrian Grosan au fost realesi.

Din Consiliul de Supraveghere nu mai fac parte Remus Borza (fost presedinte), Remus Vulpescu, Elena Popescu si Gabriela Sandu. Borza si Vulpescu au anuntat anterior ca nu vor mai candida pentru pozitii in CS.

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, declara in 19 noiembrie, intr-o conferinta de presa, ca la 1 decembrie va fi numit un nou Consiliu de Supraveghere la Hidroelectrica, scrie Mediafax.

Consiliul de Supraveghere supervizeaza activitatea Hidroelectrica, numeste Directoratul si aproba bugetul de venituri si cheltuieli al producatorului de energie.

Capitalul social al Hidroelectrica este detinut de stat (80,05% din actiuni) si Fondul Proprietatea (19,95%).

 


Cuvinte cheie: hidroelectrica, consiliului de supraveghere, nou presedinte, george cristodorescu, noi membri, realesi, avocat Remus Adrian Borza
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2016 ©   Copyright SC ADVO VALUE SRL 2017
Avocatura Com