Date companie
 
 
 
 

Cei 14 angajați de la Permise Auto București, arestați pentru 29 de zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, magistrati, Tribunalul Bucuresti, trafic de influenta, Directia Permise Auto, ancheta permise, arestare pentru 29 de zile, 14 angajati, carnete de conducere, acuzati de luare de mita
 

Magistrații Tribunalului București au decis joi dimineața arestarea pentru 29 de zile a celor 14 angajați de la Permise Auto București acuzați că au înlesnit obținerea de carnete de conducere contra unor sume de bani. Cei 5 agenți de poliție si cei 9 instructori auto reținuți miercuri sunt acuzați de luare de mită și trafic de influență. Mai exact, ei luau bani de la candidații care nu reușeau să treacă proba practică la examenul de conducere. Polițiștii de la DGA și procurorii i-au ascultat și filat timp de șase luni.

AMBIANȚĂ dau cu berbecul în ușă
"Culcat, culcat! De ce nu vreti sã deschideti usa?"

vox avocat
"Interceptările vizeazã niste discutii în care domnii procurori trag concluzii cã s-ar vorbi despre persoane, modalitãti... Dânsii apreciind cã porumbul este dare, cã negrul înseamnã sume."

ANGELICA ENACHE - avocat: "Toate convorbirile sunt anterioare începerii urmãririi penale. Convorbirile dateazã din iulie-decembrie, iar învinuirile dateazã din 7 ianuarie."

Decizia privind arestarea celor 14 a fost atacată de avocatii lor cu recurs la Curtea de Apel București.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2