UPDATE/ EXECUTARE SILITĂ - s-a turnat BETON în mijlocul gazonului de pe stadionul "Ancora"! (FOTO)

UPDATE/ EXECUTARE SILITĂ - s-a turnat BETON în mijlocul gazonului de pe stadionul "Ancora"! (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, ora 17.00: Cezar Dinu, avocatul care o reprezintă pe Cristiana Valmas, a explicat de ce au luat decizia de a turna ciment: „Ideea de a face o îngrădire mai solidă este generată de faptul că s-a mai încercat o executare silită, acum vreo doi ani. S-au bătut vreo trei ţăruşi pe aici, după care au fost scoşi, astfel încât au urmat alţi doi ani de procese”.

Avocatul a adăugat că clienta sa i-a transmis că va permite accesul oricăror doritori de a juca fotbal pe bucata de teren respectivă, dar cu excepţia celor de la Oţelul.

Fără permisiunea celor de la Oţelul, pe terenul deţinut acum de Cristiana Valmas accesul se poate face doar pe langă gardul dinspre oraş, pe sub ţevi, o zonă mlăştinoasă plină de bălării şi stufăriş.


 

UPDATE, ora 14:45:  Despre stadionul "Ancora" din Galaţi, dimineaţă se putea spune că are unul dintre cele mai bune terenuri de fotbal din România. După doar câteva ore, despre calitatea excepţională a gazonului se poate vorbi doar la timpul trecut. În jurul ţăruşilor puşi în mijlocul suprafeţei de joc de reprezentanţii Cristianei Valmas, pentru a delimita zona pe care este proprietară, au fost făcute gropi în care s-a turnat beton. De gazonul renumit de pe "Ancora" s-a ales... betonul!


UPDATE: Tăierea gardului, urmată de intrarea în stadion, s-a produs exact în timpul antrenamentului celor de la Oţelul, unul început pe toată suprafaţa de joc şi încheiat pe jumătate din aceasta. La faţa locului a fost adusă o mică betonieră şi saci de ciment.


Cei din conducerea FC Oţelul nu au ajuns la o înţelegere cu Valmas Cristiana, care a obţinut în instanţele de judecată retrocedarea, din postura de moştenitor, a unui teren care se află poziţionat chiar în mijlocul suprafaţei de joc de la stadionul „Zoltan David” (ex-Ancora).

Astfel, însoţită de avocatul său, de executorul judecătoresc Costel Chirică şi de jandarmi, Cristiana Valmas s-a prezentat vineri dimineaţă la stadion pentru a intra în posesia terenului pe care a devenit proprietară printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Noul proprietar a tăiat gardul din partea dinspre oraş pentru a intra pe terenul său, o suprafaţă de 1.900 metri pătraţi, pe care l-a delimitat prin punerea unor ţăruşi. Zona este de la marginea cercului din centrul terenului de joc, până în dreptul punctului de executare a loviturilor de la 11 metri, spre poarta din Nord, pe aproape toată lăţimea gazonului. Totodată, a anunţat că în cursul zilei de vineri intenţionează să-şi fixeze ţăruşii în beton, ceea ce ar însemna distrugerea în punctele respective a gazonului uneia dintre cele mai bune suprafeţe de joc din ţară şi, implicit, reducerea spre zero a şanselor ca cele două părţi să mai ajungă la o înţelegere.

Cristiana Valmas este cetăţean român, stabilit în Grecia de 40 de ani.

Astfel, cei de la FC Oţelul pot să-şi mai susţină antrenamentele acolo doar în jumătatea de teren dinspre vestiare.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 6061 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2015 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.