Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Evenimentul va fi moderat de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României
facebook

Baroul Dolj: Conferința "Impactul propunerilor de modificare ale legilor justiției și ale codurilor asupra activității avocaților"

Baroul Dolj, împreună cu Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților - ADSA, organizează în ziua de vineri, 25 mai, la sediul Baroului Dolj, Conferința cu tema "Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor - în forma actuală - asupra activității avocaților".

Conferința va avea loc în ziua de vineri, 25 mai 2018, orele 13.00, la sediul Baroului Dolj din Municipiul Craiova, Bulevardul Carol I, nr. 1, Bloc 17D Scara 1, Conferința cu tema "Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor - în forma actuală - asupra activității avocaților".

Evenimentul, moderat de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României, se dorește a fi o dezbatere deschisa si interactivă, axată pe opiniile, percepțiile și abordările confraților cu privire la propunerile de modificare ale legilor justiției și codurilor, precum și la impactul acestora asupra profesiei de avocat, informează Baroul Dolj.


Cuvinte cheie: baroul dolj, conferinta, avocati, legile justitiei, profesia de avocat, adoptare legile justitiei, dezbatere avocati, avocat Daniel Fenechiu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021