Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
Guvernul britanic aşteaptă feedback din partea judecătorilor cu privire la modificările din cadrul programului
facebook

Fața "întunecată" a evoluției tehnologice: Peste 6.000 de oameni vor fi concediaţi din tribunalele britanice

Un program amplu de modernizare a sistemului de justiţie, în valoare de 1,1 miliarde de euro, lansat în anul 2016, va face ca aproximativ 6.500 de locuri de muncă din tribunalele britanice să fie eliminate. Proiectul va presupune elemente noi precum audieri video online.

Aproximativ 6.500 de locuri de muncă din tribunalele britanice vor fi eliminate în cadrul unui proiect amplu de modernizare a sistemului de justiţie, care va presupune elemente noi precum audieri video online, potrivit The Guardian, citat de Mediafax.

Detaliile programului de 1,1 miliarde de euro lansat în 2016 au ieşit la iveală în cadrul unor consultaţii făcute publice de un judecător săptămâna aceasta.

Numărul oamenilor care îşi vor pierde locul de muncă reliefează natura radicală a transformării pe care o doresc britanici. Secretarul Justiţiei, David Gauke, l-a numit pe Tim Parker  ca preşedinte al consiliului de administraţie al tribunalelor din Marea Britanie.

Parker este cunoscut drept "Prinţul Întunericului" de către sindicate, pentru că oriunde a avut misiunea de a reduce costurile, se prezenta în faţa fabricilor într-un Porsche şi anunţa concedieri masive.

Guvernul britanic aşteaptă feedback din partea judecătorilor cu privire la modificările din cadrul programului.

Acesta presupune audieri de la distanţă prin video, pleduarii online pentru delicte minore, facilităţi de reluări video pentru juraţi în camerele de dezbateri şi mai puţin tribunale fizice.

Cele 6.500 de concedieri se vor întinde pe o perioadă de şase ani, între 2016 şi 2022.


Cuvinte cheie: tribunale britanice, instante moderne, sistem de justitie, digitalizare, personal auxiliar, act de justitie, judecatori, modernizare sistem de justitie, tehnologie, sedinte online
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020