Avocatura Com
Evenimente
Evenimentul va avea loc vineri, 4 mai 2018, ora 15.00
facebook

Baroul Dolj: Conferința "Impactul Regulamentului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în activitatea avocaților și barourilor"

Baroul Dolj, Facultatea de Drept din Craiova și Centrul Teritorial Craiova al INPPA organizează conferința "Impactul Regulamentului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în activitatea avocaților și barourilor".

Evenimentul va avea loc vineri, 4 mai 2018, ora 15.00, în Sala Aula Magna, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova (Calea București, nr.107D).

Moderatorii evenimentului sunt avocatul Arabella Denise Ionescu, avocatul Bogdan Laurențiu Țene din Baroul Dolj, și av. asist. univ. Ionela Ciuciureanu, Baroul București.

Se acordă 5 puncte de pregătire profesională continuă. Nu se achită taxă de participare.


Cuvinte cheie: baroul dolj, inppa craiova, facultatea de drept craiova, impact gdpr, gdpr si avocatii, avocatura, activitate barouri
COMENTEAZA
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2019
Avocatura Com