Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
Consiliul Baroului Dolj a hotărât sprijinirea financiară cu suma de 10.000 lei
facebook

"Conlucrare profesională" culturală: Baroul Dolj sprijină financiar lucrările de consolidare și reabilitare a Casei Memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin, inițiativă a Baroului Sălaj

Există avocați care își doresc și altfel de victorii, nu doar în sala de judecată sau la masa negocierilor. Barourile Dolj și Sălaj își doresc o astfel de victorie: consolidarea și reabilitarea Casei Memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin, județul Sălaj.

Consiliul Baroului Dolj, în ședința din 18 aprilie 2018, a hotărât sprijinirea financiară a lucrărilor de consolidare și reabilitare a Casei Memoriale Iuliu Maniu din Bădăcin, județul Sălaj, cu suma de 10.000 lei. 

Inițiativa sprijinirii acestui proiect aparține d-lui Av. Bogdan Ilea, decan al Baroului Sălaj, căruia colegii avocați craioveni îi urează succes în acest demers și îl felicită pentru preocuparea de care dă dovadă în valorificarea personalității avocatului Iuliu Maniu, simbol al Marii Uniri. 

O altă veste bine venită din partea Baroului Dolj este cea privind votarea noului prodecan. Astfel, Consiliul Baroului Dolj, în ședința din 18 aprilie 2018, a ales prin vot secret exprimat unanim noul prodecan al Baroului Dolj, în persoana domnului avocat Mihai-Dragoș Nicu.


Cuvinte cheie: baroul dolj, baroul salaj, conlucrare profesionala, interes cultural, casa memoriala iuliu maniu, sprijin financiar, prodecan baroul dolj, avocat Lucian Sauleanu, avocat Ilea George Bogdan
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020