Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Barouri
Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile
facebook

Cursuri de pregătire profesională Baroul București: TEHNICI SPECIALE DE SUPRAVEGHERE SAU CERCETARE și PROFESIA DE AVOCAT - O PROVOCARE PENTRU TINERI

Baroul București, în derularea programului de pregătire profesională continuă pe care îl pune la dispoziție gratuit avocaților, invită la CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ, acreditate cu 5 ore de formare profesională.

Joi, 12 aprilie 2018, orele 15.00-16.30, la Sala de Festivități a Baroului București "Avocat Flavius TEODOSIU", etajul VI. Tema propusă: "TEHNICI SPECIALE DE SUPRAVEGHERE SAU CERCETARE". Lector: prodecan avocat conf. dr. PETRUȚ CIOBANU.
 
Joi, 19 aprilie 2018, orele 15.00-17.00
, la Sala de Festivități a Baroului București "Avocat Flavius TEODOSIU", etajul VI. Tema propusă: "PROFESIA DE AVOCAT – O PROVOCARE PENTRU TINERI". Lector: consilier avocat TIBERIUS NICU.
 
Înscrierea la curs se realizează prin intermediul aplicației on line de pe site-ul Baroului București, în limita locurilor disponibile.
 


Cuvinte cheie: baroul bucuresti, cursuri de pregatire profesionala avocati, tehnici speciale de supraveghere, profesia de avocat, avocati stagiari, avocat Ciobanu M. Petrut, avocat Nicu A. Tiberius
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020