Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Exclusiv
Testează și tu acum chat online, exclusiv pe Avocatura.com, prin ADVO VALUE!
facebook

Locul în care avocații stau direct de vorbă cu tine -LIVE CHAT ADVO VALUE

Unica platformă online de consolidare și gestiune a activității profesiei de avocat a lansat încă un instrument util atât justițiabilului, cât și avocatului: chat online. Intră acum în legătură cu specialistul tău în probleme juridice!

Odată cu evoluția tehnologică, și avocatura trebuie să se adapteze nevoilor și așteptărilor clienților. De aceea, platforma ADVO VALUE oferă posibilitatea avocaților care au cont pe Avocatura.com să comunice direct cu clienții lor prin intermediul chat-ului online.

Instrumentul își propune să ușureze munca avocatului, dar și a clientului / justițiabilului, redefinind bariere spațiale și temporare. 

Fie că este vorba de o consultație juridică complexă, sau de o simplă întrebare, avocații ce dețin un cont ADVO VALUE și selectează opțiunea de a fi online pentru clienți, își pot oferi serviciile simplu și rapid. 

Cu doar un click, relația client-avocat capătă o nouă definiție!

Procesul automatizat, rapid, are drept scop atât obținerea celor mai eficiente și fructoase rezultate, cât și redefinirea relație avocat-client.

Testează și tu acum live chat, exclusiv pe Avocatura.com, prin ADVO VALUE!

Află mai multe despre ADVO VALUE în doar 3 minute!

 


Cuvinte cheie: advo value, chat online avocati, consultatii juridice online, relatia client-avocat, avocatura automatizata, opinie juridica, advo plus, advo brand, advo biz, reusita in avocatura, branding for attorneys at law
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021