Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Internaţional
Până la acest moment, 119 sate, comune și orașe din Republica Moldova au semnat Declarații de Unire cu România
facebook

Avocați din Republica Moldova vor unirea cu România

Un birou de avocatură din Chișinău a votat Declarația de Unire cu România. 9 avocați din cadrul Biroului Asociat de Avocați "Panțîru și Partenerii" din Chișinău au semnat Declarația de Unire cu România.

"Declarăm voința noastră în vederea Unirii Republicii Moldova cu România și solicităm Președintelui, Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova, Președintelui, Guvernului, Camerei Deputaților și Senatului României adoptarea cât mai urgentă a măsurilor politice în vederea atingerii acestui înalt obiectiv", se precizează în documentul semnat vineri de membrii Biroului Asociat de Avocați "Panțîru și Partenerii", informează Infoprut.ro.

Până la acest moment, 119 sate, comune și orașe din Republica Moldova au semnat Declarații de Unire cu România. Acte similare, ca răspuns la gestul aleșilor locali din stânga Prutului, au fost adoptate și de entități din Țară și din diaspora.


Cuvinte cheie: romania si republica moldova, unirea cu moldova, birou de avocati republica moldova, birou de avocati pantiru si partenerii, nationalism, lumea avocaturii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021