Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
Taxa de înscriere la examen este în cuantum de 1000 lei și va fi achitată în contul UNBR
facebook

UNBR organizează examen de verificare a cunoștințelor de drept românesc şi de limbă română pentru avocații străini

Examenul se adreseaza avocaților străini, înscriși în Tablourile speciale ale avocaților străini ale Barourilor, în vederea dobândirii dreptului de a acorda asistență juridică în drept românesc. Acesta va avea loc în zilele de 24 și 25 mai 2018, la sediul UNBR.

Examenul de verificare a cunoștințelor de drept românesc și de limbă română pentru avocații străini, înscriși în Tablourile speciale ale avocaților străini ale Barourilor, în vederea dobândirii dreptului de a acorda asistență juridică în drept românesc va avea loc în zilele de 24 și 25 mai 2018, la sediul Uniunii Naționale a Barourilor din România, cu sediul în București, Sector 5, Splaiul Independenței nr. 5.

Examenul se va desfășura conform programului indicat în Anexa nr. 1 la Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 286 din 20 ianuarie 2018

Prin examen se verifică cunoștințele teoretice și de practică a aplicării dreptului românesc prin susținerea unui examen scris și a unui examen oral la următoarele materii:

– organizarea și exercitarea profesiei de avocat;
– drept civil;
– drept procesual civil;
– drept penal;
– drept procesual penal.

Probele scrise se desfășoară prin rezolvarea unor subiecte tip grilă, care sunt cuprinse în "Chestionarul de examen".

Tematica și bibliografia de examen sunt cele prevăzute în REGULAMENTUL privind examenul de verificare a cunoștințelor de drept românesc și de limbă română pentru avocații străini care solicită dobândirea dreptului de a acorda asistentă juridică în drept românesc, cuprins în Anexa nr. 2 la Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 286 din 20 ianuarie 2018.

Taxa de înscriere la examen este în cuantum de 1000 lei și va fi achitată în contul UNBR Cod IBAN: RO30BRDE410SV21199534100 B.R.D. – Sucursala Academiei.

Mai multe informații puteți obține AICI (Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 286 din 20 ianuarie 2018).


Cuvinte cheie: unbr, avocati straini, barouri, tablouri speciale, limba romana, drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal, organizarea profesiei de avocat, examen scris, examen oral
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020