Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
UNBR
Congresul are ca temă de baza `Secretul profesional al avocatului`
facebook

"Congresul avocaților 2018", cea mai nouă rubrică pe site-ul UNBR

UNBR a inițiat pe site-ul său rubrica "Congresul avocaților 2018". Congresul are ca temă de baza "Secretul profesional al avocatului". Avocații interesați sunt invitați să transmită pe adresa de e-mail congres2018@unbr.ro materiale, note, observații, puncte de vedere, propuneri de perfecționare a reglementărilor în materia respectării secretului profesional, inclusiv cazuri practice de încălcare a secretului profesional.

UNBR a inițiat pe site-ul său rubrica "Congresul avocaților 2018". Congresul are ca temă de baza "Secretul profesional al avocatului".

Grupul de lucru constituit pentru pregătirea Secțiunii Congresului în care va fi tratată tema de bază a acestuia s-a propus să fie abordate cel puțin următoarele subteme:

  • Perchezițiile formelor de exercitare a profesiei;
  • Interceptarea și înregistrarea convorbirilor telefonice ale avocatului;
  • Controlul corespondenței private a avocatului;
  • Comunicare necontrolată între avocat și client;
  • Secretul profesional în relația avocat-client.

Avocații interesați sunt invitați să transmită pe adresa de e-mail congres2018@unbr.ro materiale, note, observații, puncte de vedere, propuneri de perfecționare a reglementărilor în materia respectării secretului profesional, inclusiv cazuri practice de încălcare a secretului profesional și consecințele acestora (fără a fi obligatorie identificarea persoanelor implicate, etc.).

Se intenționează selectarea materialelor care au impact asupra exercitării profesiei, pentru a se propune Congresului analize practic – aplicative, cu consecințe în ce privește perfecționarea bunelor practici în materie.


Cuvinte cheie: unbr, barouri, avocati, congresul avocatilor 2018, secretul profesional al avocatului, teme de dezbatere avocati, opinii, perchezitii avocati, inregistrare convorbiri telefonice
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020