Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti
facebook

Conferința Internațională "PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV ȘI ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ", 27 aprilie 2018, ASE București

Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional. În cadrul Conferinţei pot fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor administrative, care vor fi înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele două secţiuni: Drept administrativ. Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional; Administrație publică. Provocări ale abordării interdisciplinare în administrația publică în secolul XXI.

Tematica Conferintei

Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional. 

În cadrul Conferinţei pot fi susţinute lucrări din toate domeniile ştiinţelor administrative, care vor fi înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele două secţiuni:

I.    Drept administrativ.  Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional. 

II.    Administrație publică. Provocări ale abordării interdisciplinare în administrația publică în secolul XXI.  

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

Locul de desfasurare

Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Publicatii 

Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:

- în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată in Web of Science Thomson Reuters (Clarivate Analytics). 

- într-un volum în limba engleză publicat la ADJURIS – International Academic Publisher. Volumul va fi indexat în Web of Science Thomson Reuters (Clarivate Analytics), Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, WorldCat, RePEc - baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative conform Anexelor nr. 24 și 25 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.

- în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice si administrative (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, Doaj, IndexCopernicus, RePEc): Perspectives of Law and Public Administration, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, Revista de Drept Public. 

Lansare de carte

În cadrul conferinței va fi lansată cartea scrisă de domnul prof. univ. dr. h. c., dr. Ioan Alexandru, De la dreptul administrativ național la dreptul administrativ global, Editura Academiei Române, 2017. Autorul este Profesor Emerit și Decan de Onoare al Facultății de Administrație Publică, S.N.S.P.A.

Reduceri de la taxele de participare

Profesorii Academiei de Studii Economice din Bucuresti si membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere intre 20 si 25% din taxa de inscriere. Pentru detalii clic aici.

Termene limita

- 15 aprilie 2018: trimiterea formularului de participare completat. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la Conferință.

- 20 aprilie 2018: trimiterea textului integral al lucrării științifice in limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. 

- 22 aprilie 2018: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței. 

- 24 aprilie 2018: plata taxei de participare.

Președintele Societății de Știinte Juridice și Administrative conferentiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU

Organizatori: 

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Societatea de Stiinte Juridice si Administrative

Vă rugăm să adresați orice întrebare privind Conferința la adresa de email: catalin.sararu@alpaconference.ro


Cuvinte cheie: provocari contemporane in dreptul administrativ si in administratia publica, conferinta, ase bucuresti, lansare de carte juridica, articole de specialitate, drept administrativ, societatea de stiinte juridice si administrative
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020