Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law

COMUNICAT DE PRESĂ: Tudor Nedelea, Partner în biroul DLA Piper din Bucureşti, câştigător al premiului Client Choice 2018

Tudor Nedelea a fost desemnat câştigătorul exclusiv al premiului Client Choice 2018 în cadrul secţiunii de Taxe pentru România pentru al doilea an consecutive. Tudor face parte acum dintr-un club de elită, alaturi de 383 câștigători din 66 de jurisdicții din întreaga lume, recunoscuți de Client Choice pentru serviciile excelente pe care le oferă.

DLA are deosebita plăcere să anunțe desemnarea câştigătorului din cadrul DLA Piper a premiilor Client Choice 2018.

Astfel, Tudor Nedelea a fost desemnat câştigătorul exclusiv al premiului Client Choice 2018 în cadrul secţiunii de Taxe pentru România pentru al doilea an consecutiv (www.clientchoice.com/tudor-nedelea).

Tudor Nedelea, Partener DLA Piper București

În mod unic, acest premiu vizeaza doar consultanți și avocați seniori, câștigătorii din acest an fiind aleși dintr-un grup de peste 2.000 de evaluări individuale ale clienților.

Tudor Nedelea este Partener şi coordonează practica de Taxe în cadrul biroului DLA Piper din București, avand peste 16 ani de experienţă şi un portofoliu solid în domeniul în domeniul dreptului fiscal român, cât și al dreptului fiscal internațional.

Tudor coordonează proiecte constând în fuziuni şi achiziţii, planuri de restructurare a afacerilor şi analize ale unor probleme fiscale complexe cu un focus special pe industria farmaceutică şi pe cea a bunurilor de larg consum.

Cuvinte cheie: client choice 2018, premiu, business law, sectiune taxe pentru romania, partener casa de avocatura, restructurare afaceri, probleme fiscale, industria farmaceutica, SCP DLA Piper Dinu
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.