Advo+
Consultanță juridică
Business Law
av. Mihai Ristici, Partner `RTPR Allen & Overy`

COMUNICAT DE PRESĂ: RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială

RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries Public Company Limited în legătură cu Oferta Publică Inițială Secundară (IPO) și admiterea la tranzacționare pe Bursa de Valori București.

Echipa de avocați RTPR Allen & Overy a fost condusă de Loredana Chitu (Boeru) (Counsel) și Mihai Ristici (Partner), și i-a inclus de asemenea pe Vlad Druța și Marina Giurgică, avocați specializați în domeniul piețelor de capital, precum și o echipă de avocați din departamentul de corporate din care au făcut parte Victor Rusu, Cezara Popescu, Diana Dimitriu și Roxana Ionescu.

Vasile Tofan, Partener la Horizon Capital, a declarat: "Nu ne puteam dori un consultant juridic mai bun ca RTPR Allen & Overy în pregătirea acestui IPO cu adevărat istoric. O premieră pentru o companie moldovenească, care a navigat prin labirintul a cinci jurisdicții diferite, o delegare de autoritate în premieră a unei autorități de reglementare străine către ASF - Loredana, Mihai și echipa au făcut totul sub o presiune de timp inimaginabilă, întotdeauna cu o atitudine constructivă. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei în continuare, întrucât ne vom concentra să menținem pentru Purcari aceleași standarde înalte de guvernanță corporativă și pe măsură ce vom dezvolta afacerea ne vom baza pe suportul lor juridic, întotdeauna prompt, întotdeauna la cele mai înalte standarde profesionale."

Loredana Chițu (Boeru), Counsel RTPR Allen & Overy

Loredana Chitu (Boeru) a declarat: "În contextul sărbătoririi în acest an a centenarului Marii Uniri, acesta este exact genul de IPO transfrontalier pe care ne doream să îl vedem și pentru care să lucrăm: listarea pe Bursa de Valori București a unui emitent din Cipru, cu bunuri în România și Republica Moldova.

Cheia acestui succes au fost echipele deosebit de profesioniste ale acționarilor vânzători și ale emitentului, alături de intermediari renumiți, iar noi, echipa RTPR Allen & Overy, am fost privilegiați să avem oportunitatea de a ajuta la închiderea cu succes a acestei tranzacții."

Mihai Ristici a adăugat: "Odată cu IPO-urile și listările recente ale Med Life, Digi, Sphera și acum Purcari, piața de capital din România a fost impulsionată spre o creștere semnificativă și noi, RTPR Allen & Overy, suntem în prima linie a acestei evoluții.

După ce am acordat consultanță în IPO-urile și listările Electrica (2014), Med Life (2016) și Sphera (2017), RTPR Allen & Overy continuă să își consolideze poziția de prim rang între firmele de avocatură în această arie de practică cu încă o tranzacție de răsunet."

Ghidurile juridice internaționale Legal 500 și IFLR1000 ne clasează practica de piețe de capital pe primul loc în clasamentele pe România, recunoscându-ne avocații ca lideri în tranzacțiile de piețe de capital.

La nivel internațional, practica globală de piețe de capital a Allen & Overy și-a menținut poziția în clasamentele internaționale de piețe de capital recent publicate pentru 2017 ca și consultant juridic de top (după numărul de tranzacții) în tranzacții cu instrumente de datorie, acțiuni și instrumente legate de acțiuni, pentru al cincilea an la rând, conform Thomson Reuters.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy cuprind finanţări, fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital, insolvenţă şi restructurări, concurenţă, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii şi arbitraj, consultanţă pentru sectoarele de afaceri, inclusiv energie, telecomunicaţii, finanţare, real estate şi industria farmaceutică.

Cuvinte cheie: purcari wineries, oferta publica intiala, ipo-uri, bursa de valori bucuresti, piata de capital, ghiduri juridice internationale, fuziuni, achizitii, SCP Radu, Taracila, Padurari, Retevoescu, avocat Ristici M. Mihai-Alexandru, avocat Boeru C. Loredana-Norica, avocat Dimitriu St. Diana
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.