Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Economie
Av. Gheorghe Piperea: `Vom munci cu drag și spor, pentru raiul băncilor!`
facebook

Previziunile avocatului Gheorghe Piperea și băncile (I): "Un Robor de minim 4%, ceea ce pentru creditele Prima casă aproape că va dubla rata lunară. Anul ăsta, nu la anul"

Așa se construiește un brand puternic: prin consecvență și curaj. După cum ne-a obișnuit deja, avocatul Gheorghe Piperea trăiește în mediul online (poate mai mult decât în cel fizic) pentru cetățeni și împotriva băncilor. De această dată, avocatul estimează un robor de minimum 4%...

"In timp ce talibanii dreptului civil inca se lupta cu legea darii in plata, scriind articole-fluviu, tratate si sute de exceptii de neconstitutionalitate care infiereaza legea, analistii secolului dau predictii de crestere treptata a dobanzii - cheie a BNR de la 2,25 %, cat e acum, la minim 3,5 %, pana la finalul anului. 

Asta se traduce printr-un Robor de minim 4%, ceea ce pentru creditele Prima casa aproape ca va dubla rata lunara. Anul asta, nu la anul. 

Cu o lege a falimentului nefunctionala si cu exceptarea de la beneficiul legii darii in plata cu efect liberatoriu (lege pe care au dezavuat-o cu furie chiar tinerii frumosi si liberi, deveniti intre timp captivi ai coliviei scumpe cumparate pe credit) sunt niste oameni facuti. 

Dupa ce vor fi evacuati din case, vor ramane datori la stat pentru tot creditul "ieftin" luat de la bancile ajutate de stat in acest program, sume care se majoreaza automat cu dobanzi si penalitati de 18% pe an. Debitori pe viata, iata ce pot genera lacomia bancilor si a dezvoltatorilor imobiliari si prostia statului.

Stat care, de altfel, va plati bancilor, cu banii nostri, toata garantia implicata. Cam 10 mld euro. 

Vom munci cu drag si spor, pentru raiul bancilor!".

 

sursa Pagina personală de Facebook a avocatului


Cuvinte cheie: avocatura de specialitate, drept bancar, drept comercial, banci, credite, robor, creditul prima casa, raiul bancilor, cetateni, statul roman, avocat Gheorghe Piperea
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020