Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Justiţie
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curții de Apel București
facebook

PÎCCJ: Avocați trimiși în judecată pentru conflict de interese și instigări la conflict de interese

Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpaților care sunt coordonatorii unei case de avocatură.

-    D_______ A_______, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese, prev. de art. 2531 alin. 1 din Codul penal 1969, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Codul penal din 1969 și a art. 5 alin. 1 din Codul penal (două acte materiale);

-    D_______ V________, sub aspectul instigării la conflict de interese, prev. de art. 25 din Codul penal din 1969, rap. la art. 2531 alin. 1 din Codul penal 1969, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Codul penal 1969 și a art. 5 alin.1 din Codul penal (două acte materiale);

-    U_______ A__________, sub aspectul complicității la conflict de interese, prev. de art. 26 rap. la  art. 2531 alin. 1 din Codul penal din 1969, cu aplicarea art. 41 alin. 2 din Codul penal din 1969 și a art. 5 alin. 1 din Codul penal (două acte materiale). 

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curții de Apel București.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.  


COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020