Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Justiţie
Cristi Danileț: `Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane`
facebook

Magistrații ies în stradă - Cristi Danileț: "SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă să înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!"

Judecătorii și procurorii din Sălaj, Cluj, Maramureș și Bistrița-Năsăud vor protesta astăzi, 18 decembrie, între orele 12:00 - 13:00. Magistrații vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe, și vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției.

Magistraţii ies şi ei în stradă. Îmbrăcaţi în robe, judecătorii şi procurorii din Cluj, Sălaj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud vor protesta, astăzi, în faţa tribunalelor, a anunţat fostul membru al CSM Cristian Dănileţ. Revolta este provocată, în primul rând, de modificările pe care Comisia Iordache vrea să le facă în codurile penale, potrivit Digi24.

"Luni, între orele 12-13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe! Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistrații din celelalte județe ale țării.

Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane.

In momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest.

Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!" - a anunțat Dănileț pe contul său de Facebook.

În ultimele zile, întregul sistem judiciar a susţinut că acestea vor avea efecte devastatoare asupra combaterii criminalității. Procurorii criminaliști din București au dat exemple concrete: cazuri care nu ar fi fost niciodată soluționate dacă modificările erau în vigoare la momentul anchetei.


Cuvinte cheie: magistrati, judecatori, procurori, protest, romania, legile justitiei, modificari, haos, cod de procedura penala, cod penal, infractiuni, rusine, judecator DANILET VASILICA CRISTI
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020