Avocatura Com
Business Law
Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 2 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500
facebook

"Pavel, Mărgărit și Asociații", recunoscută drept una dintre cele mai bune societăți de avocatură din țară, de celebrul ghid de avocatură IFLR1000, ediția 2018

Societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" a fost recunoscută drept o firmă de avocatură de top din România, de unul dintre cele mai prestigioase ghiduri independente de profil din lume, IFLR 1000 Financial and Corporate guide, care reunește firme de avocatură în domeniul Financial & Corporate. Echipa Pavel, Mărgărit și Asociații reunește avocați specializați în Drept bancar și financiar, precum și în Drept comercial, care au o expertiză relevantă în proiecte complexe.

Ghidul a publicat recent clasamentele valabile pentru noua sa ediție, societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" poziționându-se pe un loc de top în aria de practică Banking and Finance, alături de alte firme prestigioase de avocatură, precum Wolf Theiss și Asociații.

Totodată, Radu-Cătălin Pavel, managing partner al societății de avocatură, a primit din partea aceluiași ghid distincția Rising Star, în special pentru expertiza vastă în ariile de practică Banking și Restructuring and Insolvency. Anul trecut, Radu-Cătălin Pavel a primit distincția Rising Star pentru ariile de practică Banking, Restructuring and Insolvency și Real estate.

În fiecare an, prestigiosul ghid realizează clasamente în care include cele mai prestigioase firme de avocatură din peste 120 de jurisdicții din întreaga lume. Concurența pentru ocuparea unui loc în aceste clasamente este acerbă, iar rankingurile sunt oferite pe baza cazurilor de care s-a ocupat societatea de avocatură în anul respectiv.

Într-unul dintre cele mai importante cazuri, societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" a consiliat o mare companie specializată în realizarea de produse metalurgice, într-un acord de vânzare-cumpărare de active comerciale. Complexitatea speței a fost ridicată, datorită faptului că o bancă instituise anterior o ipotecă de prim rang asupra activelor comerciale. Rolul societății de avocatură a fost acela de a oferi clienților săi consultanță juridică într-o tranzacție privind achiziționarea activelor comerciale deținute de o companie care a ieșit din procedura de reorganizare. Valoarea activelor care au făcut obiectul contractului de vânzare-cumpărare a depășit suma de 2,5 milioane de euro. Importanța rolului jucat de societatea de avocatură în succesul tranzacției a constat și în negocierea purtată cu bancă pentru aprobarea transferului, acceptarea noului proprietar și acceptarea condițiilor tranzacției. Societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" a elaborat strategia întregii tranzacții, stabilind și analizând drepturile și obligațiile părților, identificând potențialale riscuri pentru client - cumpărătorul, negociind și asigurând poziția clientului în cadrul acordului, astfel încât tranzacția să fie încheiată cu succes și conform intereselor comerciale ale acestuia.

Societatea de avocatură are o expertiză îndelungată în acordarea de consultanță cu privire la  contractele de credit de valoare mare, oferind consiliere unei importante societați din domeniul industrial pentru obținerea unui credit de peste 1 milion de euro în condiții cât mai avantajoase. Este vorba de un contract prin care interesele clientului au fost bine protejate prin prevederi contractuale clare și menite să preîntâmpine viitoare riscuri ce puteau apărea. 

"Pavel, Mărgărit și Asociații" are totodată o vastă experiență în consilierea clienților în privința accesări altor instrumente financiare, cum ar fi produsele de factoring. În 2017, societatea de avocatură a consiliat un client în negocierea unui contract de factoring în valoare de 1 milion de euro în vederea obținerii unor condiții cât mai bune pentru client. Avocații au analizat contractul și au negociat prevederile acestuia în vederea eliminării clauzelor abuzive. În același caz, societatea de avocatură a consiliat clientul în negocierile cu o companie creditoare. 

În 2017, societatea de avocatură a instrumentat de asemenea de cazuri ce au vizat obținerea celor mai bune condiții de credit pentru persoane fizice, în cazul unor împrumuturi de valoare mare. Societatea de avocatură a reprezentat totodată cu succes clienți persoane fizice în cadrul unor litigii cu banca, având ca obiect eliminarea clauzelor abuzive.

2017 este al doilea an în care societatea de avocatură "Pavel, Mărgărit și Asociații" a participat la competiția organizată de IFLR 1000, și totodată al doilea an în care a fost recunoscută de celebrul ghid drept o firmă de avocatură de top, alături de cele mai prestigioase firme din țară.


Cuvinte cheie: business law, servicii juridice, multinationale, succes, expereinta, international, negociere, drept comercial, drept bancar, tranzactii, iflr1000, rising star, avocat Pavel N. Catalin-Radu, Pavel, Mărgărit și Asociații
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com