Avocatura Com
Academica
Dosarul de candidatură se poate trimite până la data de 15 octombrie
facebook

Tinerii juriști, invitați să fie "Lideri pentru Justiție" printr-un program de leadership

Avocații, judecătorii, procurorii, notarii, mediatorii, grefierii, juriștii, asistenții universitari, aflați în primii 5 ani de carieră, precum și studenții la Drept în ultimul an de studiu sunt invitați "să candideze" la cea de-a 9-a ediție a programului "Lideri pentru Justiție". Programul presuspune șase sesiuni de training, implementarea unor proiecte de grup, o vizită de studiu la Berlin, întâlniri lunare și o reuniune anuală cu membrii comunității de absolvenți.

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer lanseaza apelul la candidaturi pentru cea de-a 9-a editie a programului de leadership pentru tineri juristi din Romania - Lideri pentru Justitie (Leaders for Justice - leadership program for Romanian junior jurists).

Tinerii aflati in primii cinci ani de cariera profesionala, masteranzii, precum si studentii in ultimul an de studiu pot trimite dosarul de candidatura (in limba romana), care trebuie sa contina un CV, o scrisoare de motivatie de o pagina si un eseu de maxim 2 pagini, pana pe 15 octombrie la adresa office.rspsoe@kas.de.

Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri, care vor participa la o vizita de studiu in Germania, la cele mai importante institutii din Berlin si participarea la sedinte de judecata, precum si la intalniri cu decidenti din sistemul de justitiei german, potrivit HotNews.

Nu in ultimul rand, cei selectati vor implementa proiecte de grup pe probleme-cheie din sistemul de justitie.

La final, 150 de tineri juristi din toate profesiile juridice vor lua parte la intalniri formale si informale, discutii cu decidenti, ateliere, reuniiuni nationale.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul www.kas.de/leadership.

Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, vor fi  acoperite de catre Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est.


Cuvinte cheie: fundatia konrad adenauer, lideri pentru justitie, tineri, avocati, notari, procurori, judecatori, grefieri, lideri, profesii juridice, leadership, scrisoare de motivatie, cariera profesionala, facultatea de drept, studenti, sedinte de judecata, berlin
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC AVOCATURA COM SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. © Copyright SC Avocatura COM SRL și SC ADVO VALUE SRL | 2003-2020
Avocatura Com