Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Cariere
Dosarul de înscriere trebuie depus până la data de 25 septembrie
facebook

CSM și INM selectează un judecător pentru revizuirea Ghidului practic privind modele de cereri pentru justițiabili în materie penală corespunzătoare noilor coduri

CSM, în calitate de Beneficiar (Agenție Executivă), și INM, în calitate de Partener beneficiar de proiect, anunță lansarea procedurii pentru selecția unui expert (judecător) specializat în domeniile Drept penal și Drept procesual penal.

Activitatea la care va lua parte judecătorul selectat este de revizuire a Ghidului practic privind modele de cereri pentru justițiabili în materie penală. Ghidul face parte din cadrul proiectului "Asistenţă pentru consolidarea capacităţii instituţionale în domeniul formării judecătorilor şi procurorilor pentru aplicarea noilor legi", co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Obiectivul general al proiectului este acela de a continua îmbunătățirea capacității sistemului judiciar român de a aplica noile coduri și de a face față provocărilor legislative și instituționale intervenite prin organizarea unor sesiuni de formare specializate, dezvoltarea resurselor electronice cu privire la noile coduri, dotarea instanțelor cu echipament IT pentru a facilita folosirea acestor resurse, precum și prin creșterea capacității INM de a disemina rezultatele activităților de formare profesională.

Prin Adendumul nr. 5 la Acordul de activitate încheiat între Organismul Intermediar Elvețian - SIB, în calitate de responsabil de managementul Fondului Tematic Securitate și Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de Agenție executivă, încheiat la 6 decembrie 2016 a fost aprobată derularea fazei a doua a proiectului "Asistență pentru consolidarea capacității instituționale în domeniul formării judecătorilor și procurorilor pentru aplicarea noilor legi", potrivit INM.

Potrivit fișei de proiect, unul dintre rezultatele urmărite vizează îmbunătățirea capacității instanțelor de a aplica normele procedurale precum și de a folosi resursele disponibile online elaborate în cadrul primei faze a proiectului ca urmare a intrării în vigoare a noilor coduri.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere până cel târziu la data de 25 septembrie 2017, cuprinzând documentele prevăzute în caietul de sarcini, pe adresa Consiliului Superior al Magistraturii (Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, București) sau în format electronic, la adresa de e-mail: dnica@csm1909.ro, în atenția doamnei Daniela ION (telefon: 021.319.81.89; fax: 021.311.69.44).


Cuvinte cheie: inm, csm, selectie, judecator, magistrat, cariera, drept penal, procedura penala, caiet de sarcini, expert, justitiabili, formarea judecatorilor si procurorilor, revizuire
COMENTEAZA

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020