Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Examene
Cererile pentru înscrierea la concurs se depun până în data de 25 iulie
facebook

ADMITERE INM 2017: Proba scrisă de verificarea a cunoștințelor juridice va avea loc în data de 3 septembrie

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin INM, la București, în perioada 4 iulie și 26 octombrie a concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii. Proba scrisă eliminatorie de verificare a cunoștințelor juridice va avea loc în data de 3 septembrie, testul de verificare a raționamentului logic va avea loc în data de 17 septembrie, urmând ca în perioada 11 octombrie - 24 octombrie să aibă loc susținerea interviului.

Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri de auditori de justiție și, de asemenea, pentru ocuparea a 2 posturi vacante de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul CSM.

Din cele 200 de locuri de auditori de justiție, 130 sunt alocate pentru ocuparea funcției de judecător și 70 pentru ocuparea funcției de procuror.

La finalizarea primului an de studii auditorii de justiție vor opta, în ordinea mediilor și în raport cu numărul posturilor, pentru funcția de judecător sau procuror, conform dispozițiilor art. 16 alin. 3 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare.

Taxa de înscriere pentru examenul de admitere la INM este 500 de lei.

VEZI tematica, calendarul detaliat de desfășurare al concursului și cererea tipizată de înscriere la concurs!


Cuvinte cheie: inm, admitere inm 2017, calendar, verificare cunostinte juridice, taxa de concurs, depunere dosar, facultatea de drept, emotii, cariera, proba interviului, rationament logic, candidati, auditori justitie, drept civil, drept penal, drept procesual civil, procedura penala
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020