Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
INPPA
Evenimentul va avea loc vineri, 23 iunie 2017, la sala de Festivităţi a Baroului Bucureşti
facebook

UNBR, Baroul București și INPPA organizează evenimentul: "Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților"

Uniunea Naţională a Barourilor din România,Baroul Bucureşti şi Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, organizează masa rotundă: "Căi și mijloace de dezvoltare a serviciilor profesionale ale avocaților". Evenimentul va avea loc vineri, 23 iunie 2017, la sala de Festivităţi a Baroului Bucureşti, Et. VI, Str. Dr. Dumitru Râureanu nr.3, Sector 5.

Programul evenimentului:

11:00 - 11:30 - Primirea invitaţilor şi participanţilor;
11:30 - 13:30 - Dezbateri pe tema evenimentului.

Invitaţi:

Toţi avocaţii interesaţi de problematica exercitării dreptului la existenţa profesională bazată pe dreptul de acces la prestaţii profesionale care aparţin tradiţional profesiei de avocat, de tratamentul fiscal al profesiei şi perspectiva evoluţiei profesiei de avocat.

Sunt invitaţi în mod special avocaţii-parlamentari, membrii ai Baroului Bucureşti, membrii Consiliului U.N.B.R. din Baroul Bucureşti, lectorii I.N.P.P.A din Baroul Bucureşti.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi secretariatul Baroului Bucureşti la numărul de telefon: 021.315.45.38.


Cuvinte cheie: eveniment, avocati, baroul bucuresti, inppa, servicii profesionale, dezbateri, lectori, evolutie, profesie
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021