Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Secțiunea conferinței «Avantajele investițiilor în România», susținută de avocații `Bogaru, Braun Noviello & Asociații`, a creionat cadrul legal potrivit pentru investițiile străine în România
facebook

Evenimentul anului "FRANCE-ROUMANIE: UN PARTENARIAT D`AVENIR"

"Bogaru, Braun Noviello & Asociații" au plăcerea să vă anunțe participarea strategică în cadrul conferinței internaționale "Destination Roumanie" cu sprijinul extraordinar al Ambasadei României în Franța și al Clubului Rotary Paris Haussmann.

Evenimentul a avut loc în incinta Ambasadei României din Paris și a avut ca invitați investitori străini și reprezentanți ai unor companii de renume pe piața afacerilor interne și externe.

Avocatul Christian Bogaru, fondatorul casei de avocatură, împreună cu avocat Madălina Stoian au trasat liniile generale ale modificărilor legale ce oferă această deschidere spre afacerile de succes.

Secțiunea conferinței «Avantajele investițiilor în România», susținută de avocații "Bogaru, Braun Noviello & Asociații", a creionat cadrul legal potrivit pentru investițiile străine în România. 

Evenimentul a atras interesul a peste 300 de persoane participante la această conferință internațională.

Christian Bogaru, avocat al Baroului din Geneva și al Baroului din București, fondator al casei de avocatură "Bogaru, Braun Noviello & Asociații", are o vastă experiență în reprezentarea și asistența clienților internaționali și locali, în litigii și tranzacții comerciale internaționale.

Cabinetul internațional de avocatură deține birouri în București, Geneva şi Heidelberg.


Cuvinte cheie: eveniment, international, investitori, companii, fondator, modificari legale, afaceri, litigii, tranzactii comerciale, Hammond, Bogaru & Asociatii, avocat Cristian Bogaru
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020