Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
`Romanian Financial Conference` va avea loc pe 15 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, București
facebook

"Romanian Financial Conference" - Eveniment dedicat instituțiilor financiare

BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a conferinței "Romanian Financial Conference", ce va avea loc pe 15 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, București. Reprezentanții managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească se vor întâlni pentru a dezbate provocările sectorului financiar-bancar.

Evenimentul va aborda teme legate de perspectivele generale ale economiei românești și implicațiile în mediul bancar, reglementarea și legiferarea în domeniul creditării, provocări generate de evoluțiile externe, perspective privind intermedierea financiară în zona IMM-urilor.

De asemenea, vor fi discutate subiecte precum: managementul riscului, digitalizarea sistemului bancar, evoluţia sectorului financiar nebancar, piața asigurărilor în România, finanțarea prin piața de capital, piața românească de leasing - context, oportunități, fondurile de pensii - evoluție, contribuții, priorități.

Ediția de anul acesta este moderată de Gabriela Folcuț, Preşedinte Comisia de comunicare, Asociația Română a Băncilor și Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze direct cu următorii invitați:

- Sergiu Oprescu, Preşedinte Asociația Română a Băncilor; Preşedinte Executiv Alpha Bank;

- Florin Dănescu, Preşedinte Executiv, Asociația Română a Băncilor;

- Petre Bunescu, Director General Adjunct, BRD-GSG;

- Mirela Iovu, Vicepreședinte, CEC Bank;

- Răzvan Butucaru, Partner, Financial Advisory Services, Mazars România;

Paul Mitroi, Director, Direcția Reglementare Autorizare/Sectorul Asigurări-Reasigurări, Autoritatea de Supraveghere Financiară;

- Florentina Almăjanu, Director General, Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România;

- Mugur Popescu, Director investitii, BCR Pensii, Membru Board, Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat din România;

- Anca Băbăneață, CEO, Gothaer Asigurări Reasigurari;

- Bogdan Andriescu, Președinte, Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România;

- Melania Hăncilă, Director Executiv, Asociația Societăților Financiare din România;

- Jan Pricop, Director Executiv, Asociația Administratorilor de Fonduri. 

În 2017, "Romanian Financial Conference" este dedicată unui public țintă divers: bănci, companii de asigurări, companii de leasing, fonduri de pensii, investitori, autorități, experți financiari, analiști economici și consultanți. 

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.


Cuvinte cheie: conferinta, institutii financiare, economie, banci, credite, management, asigurari, leasing, evolutie, pensii, investitori
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020