Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Seminarul va avea loc pe 15 martie, la Hotel InterContinental din București
facebook

Invitaţie la evenimentul "Mobilitatea internațională a salariaților - Mituri, riscuri şi soluţii"

Deloitte și Reff & Asociații, împreună cu BusinessMark Event Management au plăcerea să vă anunțe organizarea seminarului interactiv "Mobilitatea internațională a salariaților - Mituri, riscuri şi soluţii", ce va avea loc pe 15 martie la Hotel InterContinental din București. 

Reprezentanții celor două companii organizatoare vor discuta despre încadrarea corectă a situației de mobilitate din perspectiva legislației aplicabile, cu respectarea prevederilor europene, procesele de salarizare și administrare a forței de muncă mobile, implicațiile și obligațiile fiscale și de asigurări asociate.

În cadrul seminarului vor exista sesiuni tematice, care vor aduce în discuție următoarele subiecte: aspecte esențiale privind politicile de mobilitate (înțelegerea fenomenului de mobilitate, categorii de mobilitate, politicile companiilor și cerințele legislative locale), inițierea și implementarea (tipurile de contracte, obligațiile societății din România, impozitul pe venit și contribuțiile sociale, elementele tipice în pachetele de mobilitate, tratamentul fiscal aplicabil), repatrierea (încetarea contractului & corelarea diverselor raporturi contractuale, aspecte ulterioare perioadei de mobilitate).

 Speakerii evenimentului sunt:

Adrian Stoian, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România;

- Elena Gavrilescu, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România;

- Gabriela Ilie, Avocat, Reff & Asociații; 

- Raluca Balint, Avocat, Reff & Asociații

Evenimentul este dedicat reprezentanților din departamentele de Global Mobility, International Mobility Managers, HR Managers, HR Administrators, HR Business Partners, Compensation & Benefits Managers, Talent Managers, Total Rewards Managers, Payroll Administrators, Tax Managers & Specialists, Juridical Managers și Financial Managers.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.


Cuvinte cheie: seminar, mobilitate, salariati, riscuri, companii, forta de munca, obligatii fiscale, contract, legislatie, impozite, SCA Reff & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2021