Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Business Law
Asistența acordată a acoperit o plajă largă de servicii juridice, precum și consultanță privind probleme de mediu și fiscalitate
facebook

"Muşat & Asociaţii", alături de Mecaplast în extinderea activității sale în România

"Mușat & Asociații" a asistat grupul Mecaplast, unul dintre cei mai importanți producători de componente auto din lume, în extinderea activității sale în România, prin intermediul unei investiții de tip "brownfield". Valoarea proiectului se ridică la circa 10 milioane EUR și prevede inaugurarea unei fabrici în România, între Pitești și Mioveni, în 2017, pentru a produce componente auto pentru noul Duster.

Investiția în România prevede toate mijloacele industriale necesare pentru a dezvolta noi afaceri, în special pentru piese motor și piese/elemente vopsite de interior și exterior.  

Monica Dobrescu, Partener "Mușat & Asociații"

"Suntem bucuroși să fim alături de Mecaplast în procesul său de expansiune care vizează intrarea pe piața din România. Mecaplast, lider european în industria de automotive, are în continuare planuri ambițioase de expansiune, fapt dovedit și de recenta fuziune cu un alt jucător de profil, care îi permite grupului Mecaplast să se extindă pe piețe cheie ale acestei industrii, cum ar fi cele din SUA sau China și să își consolideze portofoliul de clienți", a declarat Monia Dobrescu, Partener, cea care a coordonat echipa Mușat & Asociații implicată în acest proiect. 

"Mandatul casei de avocatură Mușat & Asociații a inclus asistarea Mecaplast pe parcursul întregului proces de achiziţie a terenului, începând cu un proces complex de due dilligence și continuând cu redactarea și negocierea documentelor tranzacției, precum și acordarea de consultanță juridică între semnare și până la finalizarea proiectului", a precizat Monia Dobrescu, Partener la Mușat & Asociații.

Asistența acordată de Mușat & Asociații a acoperit o plajă largă de servicii juridice, necesare stabilirii unei prezențe a grupului Mecaplast în România, precum și consultanță privind probleme de mediu și fiscalitate. Proiectul a implicat o echipă complexă de avocați și consultanți fiscali, printre care se numără Iulian Popescu (Partener), Răzvan Graure (Partener) și Alina Solschi (Senior Associate).

"Experiența noastră în proiecte similare și excelența serviciilor oferite clienților noștri ne recomandă ca primă opțiune pentru orice companie care își extinde operațiunile în țara noastră si ne dorim ca echipa noastra să fie implicată în toate etapele subsecvente de extindere, modernizare și implementare a strategiei de producție a Mecaplast în România, producția efectivă urmând să înceapă, conform planurilor clientului nostru, din octombrie 2017", a adăugat Monia Dobrescu, Partener.

Investiția grupului Mecaplast în România vine în contextul strategiei sale globale agreate cu Dacia, precum și a strategiei sale de a reduce pe cât posibil costurile logistice și de a fi alături de clienții săi, în țările în care aceștia au capacitățile de producție.


Cuvinte cheie: casa de avocatura, investitori, mecaplast, romania, consultanta juridica, fiscalitate, strategie globala, dacia, duster, Musat & Asociatii
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020