Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Evenimente
Fondurile europene și schemele de ajutor de stat reprezintă surse de finanţare esenţiale pentru mediul de afaceri din România
facebook

Invitaţie la conferinţa "Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020"

BusinessMark organizează ce-a de-a treia ediție a evenimentului "Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020". Evenimentul va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din București. Conferința constituie un prilej de analiză şi dezbatere a situaţiei accesării  fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, a oportunităţilor şi a perspectivelor.

Una dintre principalele constrângeri cu care se confruntă reprezentanţii mediului de afaceri este reprezentată de accesul la finanţare, un aspect esențial în dezvoltarea sectorului privat, generarea de locuri de muncă şi creșterea economică.

În acest context, autoritățile române și europene depun eforturi susținute pentru încurajarea accesării schemelor de ajutor de stat, absorbției de fonduri europene prin diferite scheme, granturi și programe de creștere a competitivității business-urilor.

Fondurile europene și schemele de ajutor de stat reprezintă surse de finanţare esenţiale pentru mediul de afaceri din România, iar creșterea gradului de absorbție este o miză importantă pentru ţara noastră. 

Conferința constituie un prilej de analiză şi dezbatere a situaţiei accesării  fondurilor europene și a ajutoarelor de stat, a oportunităţilor şi a perspectivelor pentru perioada 2014 - 2020, reunind reprezentanţi de marcă din: Guvern și Ministerele de resort, Autorităţile de Management, companii mari şi IMM-uri care au implementat / implementează proiecte sau doresc să acceseze fonduri europene și ajutoare de stat, experţi, investitori, bănci şi companii de consultanţă.

În cadrul evenimentului, vom discuta despre soluțiile de creștere a ratei de absorbție a finanțărilor europene, despre impedimentele în accesare, dar și despre modalități de depășire a lor, soluții viabile de investiție.

Printre speakerii invitați la discuții, se numără:

- Ilie Dan Barna, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene;

- Claudiu Vrînceanu, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri;

- Irina Avram, Director General Adjunct, Directia Generală Ajutor de Stat, Ministerul Finanțelor Publice;

- Norica Nicolai, Europarlamentar, Parlamentul European;

- Claudia Ionescu, Șef Departament Promovare Regională și Investiții, Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov;

- Cristian Pârvan, Secretar General, Asociația Oamenilor de Afaceri din România;

- Laurenţiu Constantin Rebega, Europarlamentar,  Parlamentul European;

- Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions;

- Reprezentanţi companii.

Evenimentul va include și seminarul Oportunităţi de finanţare pentru mediul de afaceri - Fonduri Europene în 2016, susținut de Roland Toma, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii şi înscrieri, accesează www.business-mark.ro sau contactează-ne la numerele de telefon (+40) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.
 


Cuvinte cheie: conferinta, fonduri europene, reprezentanti, mediu de afaceri, locuri de munca, dezbatere, programe, autoritati, proiecte, experti, investitori, banci, investitie
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020