Advo+
Avocatura.com - Consultanță juridica online
Consultanță juridică
Examene
Candidații respinși pot depune contestații până în data de 22.08.2016
facebook

ADMITERE BAROU 2016: 1730 de candidați bucureșteni se "bat" pentru titlul de avocat stagiar

În data de 12 septembrie, peste 1700 de candidați din București se vor "lupta" cu grilele din fața lor pentru obținerea titlului de avocat stagiar. Dintre cele 1739 de dosare, numai 9 au fost respinse ca fiind incomplete. Să sperăm că după examen nu se vor adeveri cuvintele biblice "mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi".

Baroul București, având în vedere finalizarea înscrierilor la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2016, a publicat rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor pentru susținerea examenului. 

Potrivit hotărârii Baroului, pentru dobândirea calității de avocat stagiar s-au înscris 1739 de candidați, dintre care 9 au fost respinși pentru dosare incomplete. 

De asemenea, referitor la persoanele care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, numărul acestora este de numai 64, dintre care 10 au fost respinse pentru lipsă dovadă vechime sau pentru că au deținut altă funcție decât cele prevăzute de art. 20 alin. (5) și (6) din Legea nr. 51/1995.

Candidații respinși pot depune contestații până în data de 22.08.2016, ora 12:00, la Registratura baroului, et V sau la adresa de email secretariat@baroul-bucurești.ro.


Cuvinte cheie: examen barou 2016. admitere avocatura, candidati, dosare, avocati stagiari, avocati definitivi, alte profesii juridice, contestatii, baroul bucuresti, unbr, inppa
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Urmărește-ți dosarele

cu notificări
la fiecare termen

Contacte

Bd. Primaverii nr. 57, Sector 1, București

0743.087.930

office@avocatura.com

Urmărește-ne în social media

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC ADVO VALUE SRL.
Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor.

Termeni și Condiții Politica de confidențialitate Politica Cookies © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2020